Για σας παιδιά.. Θέλω να γράψω το κώλυμα μου με μία κοπέλα εδώ και 7 μίνες με ταλαιπωρεί η υπόθεση.. Είχα ξαναγράψει κάτι πρίν απο αρκετούς μήνες.. Είναι μια κοπέλα που μου αρέση πολύ εξωτερικά αλλα και μετα απο τόσους μήνες παρέας έχω καταλάβει οτι είναι και καλό κορίτσι τελικά (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου θα μου πείτε) τσπ.. Αυτή την κοπέλα την γνώρισα μέσο μίας φίλης που είναι στην παρέα μου, τις είπα κανονίσαμε πάλη όλοι μαζί βγήκαμε, τραγικές οι συνθήκες τις πρώτης γνωριμίας, ο χαζός άκουσα τους άλλους το πρώτο βράδυ και τις ζήτησα το τηλ της και έφαγα άκυρο.. τις έδωσα απλά το δικό μου.. Υπήρξε και δεύτερη ευκαιρία εκεί τα πήγα καλύτερα και στο τέλος της βραδιάς μου είπε αν θα πάτε για μπάνιο αύριο (καθώς ήταν αρχές καλοκαιριού τότε) πάρε με τηλ να έρθω και εγώ και έτσι ξεκίνησε. Τηλέφωνα άρχισαν απο πλευράς μου δειλά απο πλευράς τις και αυτή και τέλος πάντων πάει καιρό αυτό το τελευταίο 3 μινο περίπου είχαμε έρθει ποιώ κοντά πάντα φιλικά όμως δυστυχώς.. έκανα 2 φορές αποχή απο το τηλ της καμία δέκα μέρες μήπως και απομακρυνθούμε λίγο η και να χαθούμε γιατι δεν έβλεπα φως αν και με πονούσε αυτό.. Αλλά με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε τη έγινε που είσαι ένα τηλ δεν παίρνεις ζούμε? πεθάναμε? με μία άνεση (το έχει αυτό) η μου έλεγε όλο εγώ παίρνω κτλ.. Εγώ το έριχνα στην παρέα οτι δεν κανονίσαμε κάτι γιαυτό, μου απαντούσε πρέπει να κανονίσετε κάτι για να βρεθούμε κτλ... Έχουμε πάει και 2-3 φορές για φαγητό μόνη για καφέδες πολλές φορές με τις φίλες τις όταν είναι με παίρνει και έμενα τηλ... Ξέρω οτι έχει πολύ καιρό να κάνει σχέση... ώσπου πριν 1,5 μήνα αποφάσισα να της μιλήσω εγω (είμαι 28 και αυτή 26).. Την πήρα τηλ να βρεθούμε δεν μπορούσε να κατεβεί, το κατάλαβε όμως και μου είπε ας μιλήσουμε απο το τηλ του τα λέμε ποιώ άνετα (όντος στο τηλ μιλάμε ποιώ αεράτα από όταν είμαστε μαζί) της λέω οτι δεν την βλέπω και τελείως φιλικά και οτι φαντάζομαι οτι το κατάλαβε... Μου λέει φυσικά και το ξέρω αλλά και εσυ κατάλαβες οτι δεν μπορώ να κάνω σχέσει μαζί σου.. (η κοπέλα εντομεταξί έχει ένα θέμα με τα πλούσια αγόρια :(( εγώ είμαι μία χαρά οικονομικά ''για την ώρα τουλάχιστον που έχουμε την δουλεία μας'':)) ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι πλούσιος... Το έχει πει η φίλη της, έχει πει όχι σε κάποιες άλλες περιπτώσεις γιαυτό τον λόγο.. Τσπ μου έλεγε πες μου τη θέλεις να κάνω για να σε βοηθήσω και θές να απομακρυνθώ απο την παρέα οτι μου πείς εσύ θα κάνω κτλ.. Βρεθήκαμε εκείνο το βράδυ στο σπίτι ενός φίλου μου εμείς οι τρις σαν να μην τρέχει τίποτα.. Έκανα μια παύση πάλη μια βδομάδα και με πήρε τηλ χάθηκες πάλη που είσαι σαν να μην συνέβη τίποτα, και τα ίδια απο τότε πάλι για φαγητό πήγαμε για καφέδες αλλά εγώ κοιτάω να μην είμαστε μόνοι να ήμαστε παρέα αλλά δεν βολεύει πάντα αυτό.. Δεω της λέω και πάντα ναι για ραντεβού το παίζω άνετος και εγώ (αλλά εγω το παίζω δεν είμαι).. Χθες με πήρε αν ήθελα να πάμε για καφέ τις είπα δεν έχω καμία πρόταση πάμε, μου λέει θα σε πάρω σε 1 ώρα να βρεθούμε και εγώ πείρα τηλ και ενα φίλο μου πάλη να έρθει και αυτός, τον ξέρει καλά και αυτή... Βρεθήκαμε και της λέω οτι θα έρθει και ο φίλος μου (μας πλέον) και βλέπω οτι μου δίνει μία σακούλα, μου πήρε δώρο για την γιορτή μου που είχα πριν λίγες μέρες.... Δε το περίμενα... Μου άρεσε πολύ η κίνησή της.. Αν το ήξερα δεν θα του έλεγα του φίλου μου νά έρθει.. :)) Πήγαμε για καφέ κάτσαμε πολύ ώρα και οι τρεις ο φίλος μου ηταν λίγο αλλού ώρες ώρες και μου έβαζε να ιρίσω τα χέρια τισ που είχε 2 αρώματα και ποιώ θα διάλεγα..... Ηταν ωραία πάλη δίπλα της..
Τώρα τα λέω σε εσάς γιατί δεν θέλω να πρήξω τους φίλους μου ούτε θέλω να μιλήσω στην φίλη της που είναι στη παρέα γιατί θα έχει αναμετάδοση... Ξέρω οτι είναι έως αδύνατων να γίνει κάτι... Αλλά τη να κάνω.. να το παίζω φίλος; Πόσο θα πάει αυτό και έτσι πως γίναμε όλοι παρέα έχει μπλέξει πολύ το θέμα.. Αν μπορούσα να έβρισκα αύριο ένα άλλο ενδιαφέρων να ξεκολλούσε τη σκέψη μου απο αυτήν.. Είμαι σε δύσκολη θέση δεν ξέρω τη να κάνω και πώς να το χειριστώ..
Γιατί νιώθω ότι θα το διαβάσει και αυτή και θα καταλάβει οτι είμαι έγω;;;;;
Συγχαρητήρια αν μπορέσατε να το διαβάσετε όλο...