http://www.youtube.com/watch?v=qZMX6H6YY1M
Printable View
Δεν την ειχα ξαναδει..εκλαψα!
....κάτι πιο χαρούμενο να ξεκινήσει η μερα μας δεν είχες κεμ..?....................:ΡΡΡ
τσκ τσκ, Ταυλανδη, η χωρα στην οποια οι διαφημισεις κρατανε 3 ολοκληρα λεπτα!
Δεν δάκρυσα. Μα μόνο που ξέρεις ότι είναι για να σου πουλήσουν κάτι, το θεωρώ τραγικό να κλάψω για μια εταιρία. Το μήνυμα: ο καπιταλισμός μια χαρά ξέρει να σου πουλάει και συγκίνηση πάνω στην αναπηρία ενός ανθρώπου προς άγρα αγοραστών. Α ρε καθάρματα της οκάς.
Κι εγω συμφωνω μαζι σας αλλα μπηκα στον πειρασμο και την ειδα και βασικα ειναι πολυ καλογυρισμενη,σαν ταινιακι μικρου μηκους,κι εχει και πολυ καλους ηθοποιους. Ειδικα ο μπαμπας παιζει πολυ ωραια.
Joann κανε τον κοπο να την δεις,παραβλεψε το γεγονος οτι θελουν να σε κανουν να κλαψεις για να τους ακουμπησεις τα φραγκα σου.
Όχι, καλό μου κορίτσι. Αν θες βάλε ένα video που να το έχεις επιλέξει γιατί πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο και θα το δω 3 φορές... Αρνούμαι όμως να δω οτιδήποτε προσπαθεί να με συγκινήσει για να μου πουλήσει προϊόντα και το θεωρώ και ανέντιμο...
Εγώ νόμιζα ότι ήταν καμπάνια για τα δικαιώματα των κωφαλάλων και στεναχωρήθηκα...
Στο τέλος το μήνυμα της ασφαλιστικής άκρως ξενερωτικό.
Τι μαλακιστήρι, να ντρέπεται και να κάνει και απόπειρα επειδή ο πατέρας της είναι κωφάλαλος??????? ουστ!
Φειλάρα απ'άκρη σε άκρη xD
καλη η Ταυλανδη αλλα πολλη φτηνια! αξιολογη ταινια τρομου απο εκει ηταν το Art of the Devil ειδικα το 2.
Φυσιολογικό δεν είναι, μπορεί να συμβαίνει συχνά.
Για μένα απαράδεκτο, αυτό είναι το αίσθημα μου