ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ
Εχω κανει θεραπεια πριν 6 χρονια για 6 μηνες με σεροξατ...πριν καμια βδομαδα υποτροπιασα... Επειδη δεν πολυθυμαμαι την αρχη της προηγουμενης θεραπειας , ξερει κανεις αν τα αντικαταθλιπτικα φερνουν στην αρχη οξυνση των συμπτωματων;; τα παιρνω τωρα εδω και 5 μερες και εχω τρομερη ανησυχια, εσωτερικο τρεμουλο κτλ. Πρωινο ξυπνημα τραγικο, αφου φερω καμια 100αρια κυκλες στο κρεβατι.. νιωθω οτι εχει κολλησει το μυαλο μου , σαν να μπλοκαρε..νομιζω θα τρελαθω , νιωθω οτι εχω χασει τον εαυτο μου.. ειναι συμπτωματα αυτα της διαταραχης πανικου η εχω ξεφυγει τελειως;;Ενω εβγαζα εργασιες στο πολυτεχνειο μεσα σε λιγες μερες τωρα πλεον δεν μπορω να γραψω ουτε λεξη!!!στην σχολη το σκεφτομαι να πατησω μην καταλαβουν οι φιλοι τι εχω και με παρουν για φευγατο!!!!δεν το καταλαβαινει κανεις που δεν το εχει περασει!!Γενικα ειμαι αισιοδοξο ατομο ,αλλα οταν μου βγει αυτη η μα..κια δεν μπορω να καταλαβω τι παθαινω!!!ολα μαυρα...ολα δυσκολα.. δεν ξερεις απο που να πιαστεις και πως να ξεκινησεις την αντεπιθεση...αντεπιθεση σε τι;;σε ποιον;;; απλα καθεσαι και περιμενεις να καταλαγιασει η μπορα... Παντως δεν πιστευα οτι θα με ξαναερειχνε ετσι..γαμωτο. Καποιος που το περασε και επαθε υποτροπη αν θελει ας γραψει τιποτα μπας και ξαναπαρω κουραγιο..γιατι αυτες τις πεντε μερες ειμαι γ..ησε τα !!! κουραγιο σε ολους ...τα λεμε