Είναι στιγμές που αμφιβάλλω για τα πάντα . Ποιος ο λόγος του ανθρώπου στη σημερινή κοινωνία είμαι σίγουρος ότι πολλοί κυριεύονται από σκέψεις , φοβίες αμφιβολίες με αποτέλεσμα να κρύβονται μέσα σε ένα καβούκι με την προϋπόθεση να μη πληγωθούν η με την ιδέα πως προστατεύουν τον εαυτό τους με αυτού του είδους τις κινήσεις . Προσωπικά εγώ έχω επιλέξει την μοναχική ζωή γιατί είναι μέσα στο χαρακτήρα μου. Όταν όμως βλέπω και παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου γιατί μου αρέσει να γνωρίζω τον κόσμο με τα μάτια μου ,με ενοχλεί αυτό που βλέπω γύρω μου και ότι αντιμετωπίζω στη καθημερινότητα μου .Με ενοχλεί να βλέπω νεαρά παιδία να περναν ώρες ατέλειωτες μπροστά σε έναν υπολογιστή αντί να βγουν έξω και να γνωρίσουν τη ζωή , με λυπεί να βλέπω κοπέλες να περιμένουν ένα Like στο Facebook αντί να διαβάσουν ένα βιβλίο που μπορεί να τους δώσει τροφή για μια καλύτερη ευφράδεια λόγου . Θα μου πεις πολλά δε ζητάς ρε μεγάλε? Στους καιρούς που ζούμε έχεις λίγο απαρχαιωμένες αντιλήψεις αλλά γιατί όχι ? γιατί να σκοτώνουμε την Ελληνική γλωσσά με Greeklish γιατί να περνάμε εσώκλειστοι όλο τον ελεύθερο χρόνο μας ? (Εάν έχουμε) Μια βόλτα έξω με έναν καφέ στο χέρι και περπάτημα μπορεί να σου χαρίσει πολλά περισσότερα από ένα βιντεακι στο youtube