Θα κάνατε σχέση/εμπιστευόσασταν αμφισεξουαλικό άτομο;
Γεια σας παιδιά!
Θέλω από την αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω σκοπό να προσβάλλω ομάδες ανθρώπων, τάσεις ή επιλογές, απλώς ο τρόπος γραφής μου είναι κάποιες φορές λίγο ανοργάνωτος/ασαφής και μπορεί λανθασμένα να δημιουργηθεί τέτοια εντύπωση. Περνάω λοιπόν στο θέμα που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό.
Τα τελευταία χρόνια κατακλύζονται η τηλεόραση, το ίντερνετ, τα περιοδικά κλπ από bisexual γυναίκες, γνωστές τραγουδίστριες, ηθοποιοί, αλλά και κορίτσια/γυναίκες της διπλανής πόρτας διατυμπανίζουν με περηφάνεια τις αμφισεξουαλικές τους προτιμήσεις. Απολύτως σεβαστό και δεκτό. Ωστώσο δημιουργείται σε κάποιον η εντύπωση ότι όλες οι γυναίκες λίγο ή πολύ είναι bi απλώς μερικές δε θέλουν να το παραδεχτούν/αποδεχθούν.
Ένας φίλος μου είπε "μη μπλέξεις με τέτοια, γιατί θα πρέπει εκτός από τα αρσενικά να ανταγωνίζεσαι και τα θυληκά". Και πώς να ανταγωνιστείς μια γυναίκα όταν είσαι άντρας; Είναι κάτι σαν χαμένος αγώνας πριν ξεκινήσει.
Ένας άλλος μου είπε ότι "αργά ή γρήγορα θα της λείψει αυτό που δε μπορείς να της δώσεις και είτε θα σε χωρίσει είτε θα το κάνει στα κρυφά. Άλλωστε οι πειρασμοί και οι ευκαιρίες θα είναι διπλοί και η ζήλεια σου επίσης". Δηλαδή μια τέτοια σχέση θα ήταν καταδικασμένη να τελειώσει σε μικρό χρονικό διάστημα.
Πολύ φοβάμαι ότι βάση αυτής της ανασφάλειάς μου είμαι αρκετά μπερδεμένος και έχει αρχίσει να μου δημιουργείται ένα αντίστοιχο κόμπλεξ. Φοβάμαι μήπως στο μέλλον δε θα μπορώ να εμπιστευτώ καμιά γυναίκα; Ειλικρινά δε θέλω να καταντήσω κανένας γελείος παθολογικός ζηλιάρης/τύραννος. :confused:
Εσείς ως γυναίκα ή άντρας, που δε αρέσκεται ή δεν έχει την δυνατότητα να χωρίζει το σεξ με την αγάπη, θα κάνατε σχέση με αμφισεξουαλικό άτομο;
Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή πώς να αντιμετωπίσω την ανασφάλειά μου;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
ΥΓ.: Πηγαίνοντας να κάνω υποβολή θέματος είδα ότι υπάρχει και δυνατότητα για ψηφοφορία, οπότε ξεκίνησα μία, ελπίζω να είναι οκ!