Originally Posted by
linda
POP καταλαβαίνω πολύ καλά την ερώτηση σου. Κι εγώ είχα τρομερές φοβίες και είχα κουραστεί να παλεύω μαζί τους. Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει'' ας γίνει ότι είναι να γίνει να τελειώνω επιτέλους''. Πέρασα φριχτά. Ηαπάντηση που ψάχνεις είναι ότι ναι, ξεπερνιούνται και όχι μόνο αυτό αλλά αν περάσεις αυτό το στάδιο γίνεσαι και πιο δυνατός άνθρωπος.
Θυμάμαι να μην πηγαίνω σε ταβέρνες που είχαν κοντα δέντρα γιατί φοβόμουν τη φωτιά, τις νύχτες έλεγχα τον πατέρα μου μην τυχόν και είχε πάθει τίποτα και άλλα πολλά τρελα και ασφαλώς ψυχραιμία μηδέν. Το σκοτάδι ήταν άλλο θέμα όπως και το να μείνω μόνη στο σπίτι.
Όταν κουράστηκα, άρχισα να κάνω αυτά που φοβόμουν. Αντιμετώπισα το σκοτάδι, τους έδιωξα όλους για να μείνω μόνη, αντιμετώπισα με τη λογική το ενδεχόμενο πυρκαγιάς ή αρρωστιας. Θα εκπλαγείς με τις δυνάμεις που κρύβει ο άνθρωπος.
Βασικό επίσης είναι ο λόγος που φοβόμαστε. Εμένα μου τις είχε μεταδώσει η μητέρα μου.
Έχεις πολλά χρόνια με τις φοβίες και καταλαβαίνω πόσο έχεις κουραστεί. Παίρνεις κάτι γι' αυτό? Μιλάς σε κάποιον?