Originally Posted by
ρουλα 24
να της πω τι;πολλες φορες εχω προσπαθησει να υπερασπιστω τον εαυτο μου και παντα ''καταληγω'' εγω να φταιω...με αυτη τη γυναικα δεν βγαζει κανενας ακρη...τα εχω πει αυτα σε εαν καθηγητη μου,τον οποιο εμπιστευομαι πολυ και μου ειπε οτι ισως ολη αυτη η κοντρα να πηγαζει απο τη ζηλια της..οτι με ζηλευει επειδη εκεινη οταν ητνα μικρη ειχε πολυ αυστηρους και αποτομους γονεις που δεν την αφηνανε να κανει τιποτα,ενω εγω εχω το θαρρος να διεκδικω αυτα που θελω και να αντιδραω...οσον αφορα ενα μηνυμα που εστειλα προηγουμενως,και δε ξερω γιατι δε φαινεται ολοκληρο,αυτο ειναι....''δεν ειχα ποτε μου φιλους..απο τοτε που ημουν μικρη ημουν παντα μονη μου...οι γονεις μου δεν τα πηγαινανε καλα και εξακολουθουνε να μη τα πανε. .καθε μερα εντασεις στο σπτι καυγαδες,φωνες,υστεριες. ..ολα αυτα επηρεαζουν ενα παιδι... .και εγω τα εχω ζησει ολα αυτα απο μικρη και μεχρι τωρα.το σπιτι μου ειναι ενα ''ερειπιο' 'και αυτο φυσικα μου βαραινει τη ψυχολογια...οσο κι να θελω να παρω τη ζωη στα χερια μου, οταν υπαρχουν προβληματα στο σπιτι ειναι πιο δυσκολο να το διαχειριστεις. θα ηθελα να φυγω απο δω μεσα γιατι νοιωθω πως πνιγομαι...οι ιδιοι οι γονεις μου με εφεραν σε αυτη κατασταση με τις πραξεις τους..επειτα ειναι και η μοναξια.παντα μονη μου..και οχι απλα μονη μου.... το γεγονος οτι σαν χαρακτηρας ημουν καπως κλειστη και ντροπαλη, εδινε αφορμες στα παιδια στο σχολειο να με κοροιδευουν ασχημα.. και δε μιλαω απλα για δημοτικο.. μεχρι και στο λυκειο ημουν παντα ενας στοχος οτι και να εκανα. εβρισκαν αφορμες να με σχολιασουν, να γελασουν εις βαρος μου, να με ειρωνευτουν ..μου φερονταν απαισια. και φυσικα κανεις δε με εκανε παρεα. ημουν η φυτουκλα τοπυς σχολειου, ,ποιος να με θελει; και ακομα και τωρα που ειμαι φοιτητρια δυσκολευομαι να προσαρμοστω. θελω πολυ να κανω παρεες αλλα τα παιδια με τα οποια μιλαω ειναι ελαχιστα και η σχεση πιο πολυ τυπικη... ενας θεος ξερει ποσο πολυ θελω να ζησω.. αλλα ετσι οπως ειναι η ζωη μου απελπιζομαι.. και σκεφτομαι αρνητικα''