Γεια σας απο τη μακρυνη Αγγλια!:)
Ειμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια και τους τελευταιους μηνες αντιμετωπιζω μια κατασταση που με τρομαζει και ωρες ωρες με απελπιζει..
Βρισκομαι στην Αγγλια απο το Σεπτεμβρη και στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου...ηταν ολα τοσο ξενα και παραξενα που ηθελα να παρω το πρωτο αεροπλανο για Ελλαδα...όμως ολοι μου ελεγαν οτι αυτο ειναι φυσιολογικο και θα περασει, οπως και περασε...μετα τον πρωτο μηνα της παραμονης μου εδω, μία ασήμαντη διαφωνία με τον φίλο μου έγινε η αιτία οι τελευταίοι μήνες να είναι πολυ δυσκολοι..
Από τότε κάνω σκέψεις που δεν μπορώ να ελέγξω, όλες επικεντρωμένες σε εκείνον, σκέψεις που δεν έχουν ούτε νόημα ούτε λόγο ύπαρξης..παράλληλα, αυτές οι σκέψεις με γεμίζουν με άγχος που πολλές φορές είναι τόσο εντονο που μία ψυχολόγος που επισκέφτηκα ανέφερε οτι ειναι κρίσεις πανικού...διαβάζοντας όμως γι αυτές, δεν είμαι τόσο σίγουρη...
Νιώθω πως είμαι κάπου που δεν θέλω, ότι ίσως να ήταν λάθος που έφυγα, κυρίως λόγω αυτών που ήρθαν...μου φαίνεται τρελό που ένας άνθρωπος ( ο φιλος μου) μου προκαλει τόσο άγχος, είτε είμαστε μαζί είτε όχι...Δεν ξέρω τι φταίει ακριβως απ όλα τα πιθανά σενάρια που φτιάχνει το μυαλό μου, αλλά είναι τόσο κουραστικό να τρέχει το μυαλό σου και να μην μπορείς να το ελέγξεις και κάθε φορά να γεννιούνται άλλες σκέψεις, πάνω που έχεισ σταματήσει καποιες...
ελπίζω να μην σας κούρασα πολυ...
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει...:)