ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:mad:
Printable View
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:mad:
Λες οτι ξερεις ποια ειναι και μετα αποχωρεις χωρις να πεις τιποτα.
Του λες να πάει στην ευχή του θεού και συ συνεχίζεις καλύτερα από πριν, γιατί ό,τι ακολουθήσει δεν μπορεί παρά να είναι καλύτερο από ψυχοφθόρες καταστάσεις.
Δεν εχει σημασια ποια ειναι αυτη,σημασια εχει ποιος ειναι ο αντρας σου. Συμφωνω με τους αποπανω. Αλλα πως την βρηκες?? Τι εγινε??
μωρε εγω στη θεση της θα την ξεμαλλιαζα την τσουπα! μα ειναι πραματα αυτα να διαλυει μια οικογενεια?!
ξεμαλλιασε την λεω εγω εμυ κανε της τα τρια δυο κανονικα ομως! και τι θα κερδισεις? δεν ξερω ικανοποιηση ισως
οτι κι αν κανεις βαλε την στη θεση της με ποιο δικαιωμα διελυσε την οικογενια σου? με το ιδιο θρασσος πανε και βγαλτης τα ματια να μαθει να μην τα βγαζει με παντρεμενους!
οι αντρες παντα ξενοκοιτανε ειναι η φυση τους η αλλη πηγε και χωθηκε δεν ηξερε πως ειναι παντρεμενος? ισως περναγε φαση με την εμυ ο συζηγος
και της την επεσε.
και να σου πω κατι? λογικα για να την ξερει ειναι στον κυκλο της εμυ... ανεπιτρεπτο... πανε εσυ και πηδα τον γκομενο της φιλης σου και ριξε τις ευθυνες στον αντρα της! οτι νομιζεις
...μπλοντ... αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: υπάρχουν χιλιάδες @@ σε αυτό τον κόσμο που δεν υπολογίουν ούτε σέβονται σχέσεις/γαμους/οικογένειες. Αυτός όμως που φταίει περισσότερο είναι αυτός που επιτρέπει σε μια τέτοια γυναίκα να μπει στη σχέση του ή στο γάμο του.
για σενα ας ισχυει αυτο για μενα ισχυει πως η αλλη ειναι μια ξεσκισμενη καρα*******ρα που δεν σεβεται μια οικογενεια ολοκληρη και τη διαλειει ετσι για να κανει το κεφι της
προκειμενου να δει χαρα στα σκελια της παταει επι πτωματων
τελος παντων
εμυ προσπαθησε να σωσεις τον γαμο σου και ευχομαι να πανε ολα καλα
μωρε στον πολεμο και τον ερωτα ολα επιτρεπονται..
παιδια απλα προσπαθησα να μπω στη θεση της
μπορει να ακουγονται ακραια τα οσα λεω αλλα εσεις θα το παιζατε κυριουλες οταν σας ετρωγε τον ΣΥΖΗΓΟ η καθε βρωμα?
γενιακ εχω ψυχραιμια αλλα σε τετοια βαρια θεματα που σκατα να τη βρεις?