Το απολυτο κενο...........
Καλημερα! Καινουργιο μελος και εγω! Ειμαι 23 και θα ηθελα να μοιραστω καποιο προβλημα μου με εσας και ισως καποιος να εχει νιωσει σαν και εμενα! Οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και παντα εγω εβγαζα το φιδι απο την τρυπα στις δυσκολες στιγμες απο μικρη. Ο πατερας μου δεν ενδιαφερεται σχεδον ποτε για εμενα, η μαμα μου παλι ειναι καταπιεστικη και θελει να τα ξερει ολα.Ο αδερφος μου βρισκετια στον κοσμο του και μονο προβληματα δημιουργει. Νιωθω πως η οικογενεια μου ειναι κατεστραμενη. Δεν υπαρχουν ορια και κανονες! Δεν περνουσαμε ολοι μαζι τις γιορτες και ποτε δεν λεγαμε καλημερα, χρονια πολλα κτλ. Παντα ζηλευα τις υπολοιπες οικογενειες..Οι πραξεις τους πραγματικα ειναι χαζες και ανωριμες. Γιατι νιωθω σαν να τους μεγαλωνω εγω? Για ο,τι γινεται εμενα ρωτουσαν,εγω επρεπε να βρω λυση. Κουραστικα..Εμενα δεν με σκεφτεται κανεις? Εχω αναγκη απο μια αγκαλια, απο μια οικογενεια που θα μου δωσει αγαπη. Εχω τοση αγαπη μεσα μου να δωσω μα και τοσες ανασφαλειες... Θελω πολυ να κανω δικια μου οικογενεια..αλλα δεν ξερω αν θα γινει ποτε..... Απο τα 14-15 μου θυμαμαι τον εαυτο μου να κανω συνεχεια σχεσεις. Σχεσεις που κρατουσαν το πολυ 1 εξαμηνο. Συνηθως με χωριζαν εκεινοι γιατι το προβλημα μου ειναι πως πιανομαι απο πανω τους. Γατζωνομαι και φοβαμαι να κανω πραγματα μονη μου. Ρυθμιζω την ζωη μου με βαση την δικη τους. Ποτε μου δε καταλαβα γιατι μου συνβαινει αυτο. Γιατι εχω αναγκη συνεχεια την αποδοχη και την αγαπη ενος ανδρα? Γιατι δεν μπορω να εχω δικα μου ενδιαφεροντα? Γιατι δεν εχω καταφερει να εχω αληθινους φιλους? Πραγματικα υπαρχουν στιγμες που νιωθω τοσο πολυ μονη..που πνιγομαι απο το κλαμα...Νιωθω οτι η ζωη μου κενη...οτι κανεις δεν με θελει οπως ειμαι και πως δεν αξιζω...Εχω αρχισει και φοβαμαι οτι θα μεινω μονη...:confused: