Καλησπερα σας..ειμαι πολυ νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας..
Εχω ενα αρκετα σοβαρο προβλημα..Ας τα πάρω απο την αρχη...
Πριν ένα χρόνο και κατι μήνες ξεκινησα μια πολυ ιδιορρυθμη σχεση..
Γενικα σαν κοπελα θεωρω οτι δεν ειμαι κ ιδιαιτερα εμφανισημη μιας και εχω καποια παραπανισια "πιασηματα" και ημουν αρκετο καιρο ελευθερη μεχρι που με προσεγγισε στο facebook μου ενας ξαδερφος (δευτερος) ..στην αρχη ολα κυλουσαν ομαλα μιλουσαμε σαν ξαδερφια και μονο.Επειτα βρεθηκαμε δυο τρεις φορες..μεχρι που αρχισε να κινειται πιο ερωτικα με υπονοουμενα παντα και οχι με κινησεις.
Καποια στιγμη οντας ελευθερη κ εγω τοσο καιρο αρχισε να μου αρεσει και τελικα υπεκυψα.."Τα φτιαξαμε" τον Μαιο του 2010 οταν εγω ημουν 15 και αυτος 25.
Η σχεση μας (αν μπορει να ειπωθει ετσι) ειχε αρκετα σκαμπανευασματα μιας κ ζηλευαμε κ οι δυο πολυ κ καναμε ο ενας τη ζωη του αλλου δυσκολη.Χωριζαμε τα βρισκαμε κ αυτο γινοταν συνεχως..Καποια στιγμη εμαθα καποια πραγματα για το παρελθον του που με πειραξαν κ τελειωσα την σχεση μας..Το τελος αυτο κρατησε 3 μηνες αλλα μετα με ξαναπλησιασε και ημουν παλι μαζι του..στο τελος εμαθα και οτι με κοροιδευε μου ελεγε ψεμματα με απατουσε..μεχρι κ χρηματα μου ετρωγε.Και καποια στιγμη εδωσα οριστικο τελος.Απο τοτε ομως η ζωη μου εγινε μαρτυριο..Με βριζει και με απειλει συνεχως να δημοσιευσει φωτογραφιες μου απο προσωπικες στιγμες μου γυμνες κ ακαταλληλου περιεχομενου.Μαλιστα λεει πως θα τα δημοσιευσει στο fb και θα τα στειλει στους γονεις μου..3 μηνες τωρα περναω σκετο μαρτυριο..οσοι και να του μιλισαν το μονο που καταφεραν ηταν να τον ηρεμισουν παροδικα..δεν θελω να μαθουν οι γονεις μου κατι διοτι ειναι ανθρωποι με προβληματα υγειας κ φοβαμαι οτι θα παθουν κατι..πλεον ομως φοβαμαι για τα παντα..να κυκλοφορησω,να κανω αλλη σχεση,να μιλησω ελευθερα καπου..δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστει..σας παρακαλω βοηθηστε με!!!