Γειά σας..Είμαι 20 χρονών αλλά νιώθω τόσο γερασμένη μέσα μου!Είμαι 2ο έτος στην σχολή μου και από το 1ο έτος παρουσιάζω κάποια θέματα με την ψυχολογία μου.Παρουσιάζω αγχώδης διαταραχές,κρίσεις πανικού,γενικά κάνω πολλές σκέψεις για ο,τι με ταλαιπωρεί,κοιτάω κυρίως τα αρνητικά,και συνέχεια φοβάμαι ότι κάτι κακο θα συμβεί.Πέρασα πολύ δύσκολη ζωή μέσα στις πολυκατοικίες,γιατί είχα περίεργους γείτονες που δεν με άφηναν να είμαι άνετα στο σπίτι μου.Ο ένας κοιμόταν νωρίς,άρα εγώ έπρεπε να ήμουν τέρμα ήσυχη,ο άλλος δεν ήθελε να ακούει θόρυβο.Τελικά ήρθα σε 3ο σπίτι (άλλαξα 2 σπίτια για τον λόγο αυτό) γεμάτη με σκέψεις και άγχος:(..Φοβάμαι να ζω στο ίδιο μου το σπίτι!Νομίζω πως και εδώ θα με έχουν έτσι..Στις ώρες μη κοινής ησυχίας είμαι άνετα αλλά όταν νυχτώνει ( μετά τις 10 είναι ώρα κοινής ησυχίας) δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αγχώνομαι.Δεν μιλάω στο τηλέφωνο,δεν ακούω μουσικη,δεν βάζω τηλεόραση,δηλαδή περιμένω να πάω για ύπνο!Δεν αντέχω όμως άλλο.Τελικά διατάραξη κοινής ησυχίας τι είναι?Η φωνή σου να ακούγεται μέχρι το δρομο?Και τρέχω σε ψυχολόγους και ψυχίατρους για να ηρεμήσω..Αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!Η αστυνομία παίζει να με διώξει από το σπίτι ή μόνο παρατηρήσεις κάνει?Μου έχουν δημιουργήσει την ιδέα πως απαγορεύεται να κάνεις τον παραμικρό θόρυβο!Η απάντησή σας θα με βοηθήσει πάρα πολύ.Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για το μήνυμά μου:cool: