Σχολη Καλων τεχνων, κατατακτηριες εξετασεις, ερωτηση για διαθεση βιβλιων...
Καλησπερα σας και ελπιζω να ειστε ολοι καλα!
Τον Οκτωβριο σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες εξετασεις στην σχολη Καλων Τεχνων, ικανοποιωντας ετσι ενα ονειρο πολλων ετων και αξιοποιωντας τις ελαχιστες ικανοτητες που εχω στο σχεδιο και στη ζωγραφικη. Φυσικα αν περασω, δεν θα παρακολουθω τα θεωρητικα μαθηματα, εχω πολλες επαγγελματικες και οικογενειακες υποχρεωσεις, αλλα μονο τα εργαστηρια. Ζωγραφιζω συστηματικα τους τελευταιους μηνες και θελω να συνεχισω να το κανω οσο καλυτερα μπορω.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης και απευθυνεται κυριως σε φοιτητες ή σε οσους ξερουν, τελος πάντων. Μου ειπαν απο τη γραμματεια της σχολης αλλα ρωτησα και εγω στο πανεπιστημιο, οτι οι φοιτητες που εισαγονται στις ανωτατες σχολες με κατατακτηριες εξετασεις δεν δικαιουνται δωρεαν διαθεση συγγραματων και βιβλιων, και ουτε εχουν δικαιωμα σε φοιτητικες διευκολυνσεις!!
Και όμως, απ'οσο ξερω, αυτο δεν ισχυει τουλαχιστον ως τωρα! Εσεις ξερετε οτι ισχυει κατι τετοιο?
Υποτιθεται οτι θα προσπαθησω να περασω στη σχολη αυτη- που σημαινει οτι ολο το καλοκαιρι θα πρεπει να διαβαζω και να φταχνω εργα-, για να αποφυγω το υπερογκο κοστος των ιδιωτικων σχολων! Αν ειναι να τα πληρωσω ολα στα βιβλια, ειναι το ιδιο πραγμα!!
Αν ξερει καποιος να με κατατοπισει, θα ημουν ευγνωμων!