ο ερωτας δεν ηρθε ποτε.....
καταρχιν θα ηθελα να σας χαιρετησω ολους και επειτα να σας περιγραψω και εγω το προβλημα μου.ειμαι 29 χρονων και πριν απο περιπου 31/2 χρονια ξεκινησα μια σχεση με κπ χωρις να τον γουσταρω πραγματικα! ημουν παρα πολλα χρονια μονη μου ειχα βαρεθει να περιμενω τον μεγαλο ερωτα και τον Μr perfect και αποφασισα να ξεκινησω κατι χαλαρα με καποιον που μου εδειξε πολυ ενδιαφερον! θα ηθελα να σημειωσω οτι εγω τοτε γουσταρα πολυ κπ αλλον με τον οποιο δεν ετυχε να γινει κατι.. αυτο που ξεκινησε τοτε χαλαρα τωρα ειναι μια σχεση που κλεινει σχεδον τα 4χρονια. ξερω τους δικους του και εκεινος τους δικους μου και μου εχει κανει αρκετες φορες προταση για επισημοποίηση της σχεσης μας. Το προβλημα μου ειναι οτι ποτε δεν τον ερωτευτηκα πολυ δν ενοιωσα παθιασμενη και δεν καταφερα να ξεπερασω κπ πραγματα τα οποια και θα αναφερω. εγω ειμαι πτυχιουχος με μεταπτυχιακο και εκεινος δουλευει περιστασιακα ως σερβιτορος και εχει τελειωσει μονο το λυκειο ενω και τα οικονομικα του ειναι πολυ μετρια.και παρολο που εκεινος ειναι 38 δεν μπορω να σκεφτω το μελλον μαζι του!το βλεπω μιζερο..τωρα τελευταια τον υποτιμω συνεχεια τον θεωρω χαζο ειμαι πολυ επικριτικη ενω αυτος ειναι πολυ καλος μαζι μου. οταν του μιλαω για χωρισμο λεει οτι ειμαι η γυναικα της ζωης του. μετα εγω το μετανοιωνω και η ιστορια συνεχιζεται!εμεινα μαζι του μονο και μονο επειδη μου φερεται αψογα αλλα πλεον εχω πολλα νευρα!τι να κανω?εγω ειμαι περιεργη ή ο συντροφος μου πλεον δε με καλυπτει και αυτο μου βγαινει σε επιθετικοτητα και νευρα??τον λυπαμαι να τον χωρισω..και απο την αλλη φοβαμαι την μοναξια.. βρισκομαι σε αδιεξοδο βοηθεια!!!