Είμαι 4 χρόνια σε σχέση απο απόσταση εγώ 23 εκείνος 29. Δύσκολη σχέση πάντα εγώ έκανα υποχωρήσεις είτε έφταιγα είτε όχι.. Ζήλευα πολύ γιατί στην αρχή μου είχε δώσει δικαιώματα, είναι λίγο μπερμπάντης αλλά ποτέ δεν έκανε κάτι παραπάνω όμως και λόγο απόστασης ακόμα και όταν δεν έκανε τίποτα εγώ δεν γινόταν να είμαι ήρεμη με αποτέλεσμα να είμαι σε μια μόνιμη ανασφάλεια μουρμούρα κλπ κλπ. Κάτι μικροχωρισμούς τους είχαμε αλλά πάντα γυρίζαμε ο ένας στον άλλον, παρά τα λάθη αγαπιόμασταν υπερβολικά.. Τώρα έχουμε χωρίσει. Δεν μπορούσε άλλο αυτή τη πίεση μου είπε αλλα συνεχίσαμε να μιλάμε, έλεγε πως με αγαπάει απλώς θέλει λίγο χρόνο κλπ, βρεθήκαμε κι όλας και στα μάτια του είδα οτι με θέλει και με αγαπάει ακόμα.. Ωστόσο ανακάλυψα πως υπήρχε και άλλη και μάλιστα απο πριν χωρίσουμε.. Δεν ήμασταν στη καλύτερη φάση της σχέσης μας αλλά ήμασταν μαζί. Δεν παραδέχτηκε και πολλά, θύμωσε, δεν ζήτησε συγνώμη είπε πως και καλά είχαμε χωρίσει όταν πήγε μαζί της και δεν ήθελε να πει τίποτα άλλο. Τώρα χωρίς να δώσει εξηγήσεις θέλει να συνεχίσουμε έτσι λέει, χωρισμένοι... Κι εγώ αντί να τον σιχαθώ και να μην ξανα ασχοληθώ ποτέ τον θέλω και τον αγαπάω ακόμα. Ξέρω είναι αυτοκαταστροφικό αλλα δεν μπορώ να σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς εκείνον.. Θέλω να δει πως έκανε λάθος και να με διεκδικήσει, να είμαστε μαζί αλλά όπως ήμασταν πριν. Φοβάμαι πως δεν θα γίνει ποτέ αυτό!! Υποφέρω. Δεν θέλω να τον παρακαλέσω, θέλω να εξαφανιστώ μήπως και αν νιώσει για μια φορά οτι με χάνει να κάνει κάτι γιατί δεν το έχει νιώσει ποτέ αυτό. Όμως μου είναι πολύ δύσκολο να μη στείλω μήνυμα. Σκέφτομαι πως γνωρίζει άλλες, πως αν εξαφανιστώ θα με ξεχάσει απλά.. Θέλω για μια φορά να νιώσω πως και εκείνος με διεκδικεί. Ακόμα και απο άποψη εγωισμού. Ξέρω πως και να είμαστε μαζί εφόσον με απάτησε μια φορά με το παραμικρό εγώ θα τρελαίνομαι και θα γίνουν πάλι τα ίδια. Αλλα πιστεύω οτι αν γυρίσει πίσω απο μόνος του και δείξει πως έχει μετανιώσει, τότε ίσως να σημαίνει πως άλλαξε και θέλει πραγματικά να προσπαθήσουμε. Μπορεί απλά έτσι να θέλω να πιστεύω. Απ ότι έχετε καταλάβει όπως τα γράφω είμαι κι εγώ απίστευτα μπερδεμένη...