Προβλήματα σε σχέση από απόσταση
Αγαπητά μέλη του φορουμ καλή σας ημέρα.
Διατηρώ μια σχέση από απόσταση εδώ κι 7 μήνες περίπου, 36 ετών εγώ, 31 η κοπέλα μου. Είναι μια δύσκολη σχέση, μιας και η απόσταση μας δημιουργεί αρκετά προβλήματα αλλά και καβγάδες, οι οποίοι μοιάζουν μερικές φορές να μην μπορούν να ξεπεραστούν. Πάντα όμως τα καταφέρνουμε και τα ξαναβρίσκουμε (δεν έχει υπάρξει χωρισμός μέχρι στιγμής) κι αυτό οφείλεται στους δικούς μου χειρισμούς στο 90% των περιπτώσεων, γιατί αγαπώ πολύ την κοπέλα μου και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την χάσω. Είναι μερικές φορές όμως που συμβαίνουν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορώ να διαχειριστώ μέσα μου και απλά να τα προσπεράσω κι έτσι καταλήγω στο να της παραπονιέμαι πως δεν νοιάζεται για εμένα όσο εγώ για αυτή κι εκεί ακριβώς προκύπτει το πρόβλημα. Δεν θα ήθελα να κουράσω μπαίνοντας σε πολλές λεπτομέρειες, απλά θα σας πω πως η κοπέλα μου αρχίζει να εκμεταλλεύεται το ότι είμαι πολύ ελαστικός, αλλά και το ότι αισθάνομαι πολλά για αυτήν. Έχει συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται να την αφήσω και να φύγω από τη σχέση, παρά μόνο αν συμβεί κάτι πολύ σοβαρό (πχ απιστία) κι έτσι «έχει δέσει το γάιδαρο της» που λέμε. Έχουμε να βρεθούμε από το Σάββατο 7 Απριλίου (επιλογή δική της μιας και ήθελε να περάσει τις γιορτές με οικογένεια και φίλους) και πρόκειται να έρθει να με δει αύριο Πέμπτη 19 Απριλίου. Παρόλο που έχει χρόνο και μπορεί να μείνει όσες ημέρες θέλει, μου είπε ξαφνικά πως θα φύγει Κυριακή βράδυ γιατί θέλει να είναι στα μέρη της επειδή γιορτάζει ένας πολύ καλός της φίλος τη Δευτέρα… δεν ξέρω αν είμαι λογικός ή όχι, πάντως με άδειασε όταν μου το είπε αυτό… περίμενα πως θα ήθελε να μείνει μαζί μου για περισσότερες ημέρες… είναι προφανές πως υπάρχει μια χαλάρωση απέναντί μου από την πλευρά της και θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι για να αλλάξει αυτό… δεν της έχω παραπονεθεί μέχρι στιγμής για το ότι θα ήθελα (και περίμενα) να μείνει περισσότερες ημέρες σε εμένα, από τη στιγμή μάλιστα που έχουμε τόσες μέρες να δούμε ο ένας τον άλλο, η αλήθεια είναι όμως πως με πνίγει κάπως το θέμα και θέλω να της το πω… σας ζητώ συγγνώμη για το μακρόσυρτο ποστ και ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.