ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΞΕΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ?
καλησπερα και απο εμενα.πρωτη φορα μπηκα στην παρεα σας για ενα θεμα που με βασανιζει αρκετα...πριν 3 μηνες εφερα στον κοσμο το 3 μου μωρακι και ειμαι πολυχαρουμενη.αν και ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη εξαιτιας προβληματων που ειχα με την μαμα μου...πολλα νευρα φασαριες και κλαματα αμετρητα βραδια.η αληθεια ειναι οτι παντα ειχαμε τις διαφορες μας αλλα τελευταια αισθανομουν ολο και πιο εντονα οτι η μαμα ειχε μια αδυναμιουλα προς τη μικροτερη αδελφη.αλλα δεν το παραδεχομουνα...με τη αδελφη οι σχεση μας ηταν καπως περιεργη παντα κρατουσε αποστασεις δεν μου αφηνε περιθωρια για την προσωπικη της ζωη δεν μενει κοντα...ποτε δεν ηξερα πως περνουσε και τη εκανε.οσες φορες ρωτουσα οι απαντησεις τησ ηταν πολυ γενικες και αοριστες..οταν ρωταγα τη μαμα μου και εκεινη κρατουσε μια αποσταση στα να μου πει..οι δυο τους ηξερα ομως οτι τα ελεγα σχεδον ολα...παρολαυτα αφου ηταν καλα δεν συνεχιζα και το αφηνα ετσι..μπορω να πω οτι στη διαρκεια της εγκυμοσυνησ μου η μαμα μου ηταν απουσα σχεδον καμια βοηθεια παρα λιγες φορες.ωμοσ το καταπια και αυτο γιατι η αγαπη μου ειναι πολυ μεγαλη για εκεινη...ωσπου εγινε κατι που με πληγωσε απο την ιδια μο την οικογενεια...ηρθε η αδελφη στο σπιτι και ετσι στο εντελως ξαφνικα μας ανακοινωνει οτι ειναι εγκυος....κοκαλοσα παγωσα δεν φαινοταν η κοιλια τησ αλλα οταν μασ το ειπε δεν μασ αφησε περιθβωρια για τιποτα σηκωθηκε και εφυγε...και η μαμα τα ηξερε ολα απο την αρχη και δεν μου ειχε πει τιποτα που τις περισοτερες ωρεσ της ημερασ ημασταν μαζι.μαζι τρωγαμε μαζι το καφεδακι μας και εεδεν ειχε πει τποτα....οταν της ειπα γιατι ρε μαμα το εμαθα τελευταια λιγο πριν γενησει η απαντηση ηταν δικοτης θεμα μου ειχε πει να μην πω τιποτα σε κανεναν...εγω απλα ηθελα να με ειχε προετοιμασει δεν θα το εβγαζα με ντουντουκα ουτε θα ελεγα στην αδελφη μου οτι το ξερω...και τωρα 20 μερες μετα δεν μου μιλαει καμια κρατανε θυμο και οι δυο και εγω αναρωτιεμαι γιατι εγ τη εκανα ουτε αντεδρασα καν..:confused: