Originally Posted by
Panito
Γεια σας!!!Ειμαι 27 χρονων και πασχω απο νοσοφοβια εδω και τεσσερα χρονια!!!Ευτυχως την εχω ξεπερασει καπως αλλα οχι τελειως!!!Τουλαχιστον πλεον μπορω να ζω και να χαιρομαι!!!Στη δικια μου περιπτωση η φοβια μου αρχισε απο κατι ιατρικες και μη σελιδες στο ιντερνετ..Πιστευω οτι το ιντερνετ ειναι η αρχη του κακου!!!Εμπαινα μεσα και διαβαζα ολα τα συμπτωματα για καθε σοβαρη ασθενεια!!!Και ολα τα ειχα!!!Και πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος!!!
Ευτυχως τον τελευταιο καιρο το εχω κοψει το google...
Αλλα ρε παιδια τι γραφουν εκει μεσα..Ελεος!!!Ο καθενας μπαινει και γραφει οτι του κατεβει..Το τελευταιο γελοιο που θυμαμαι το διαβασα σε μια σελιδα οχι ιατρικη αλλα τοτε δε με ενδιεφερε και πολυ το ειδος της σελιδας που διαβαζα..απλα εψαχνα συμπτωματα..Εγραφε λοιπον:¨εχετε φαγουρα στα πελματα των ποδιων σας???Και απαντουσε:¨Πιθανοτατα πασχετε απο λεμφωμα¨!!!Εχετε συχνους πονοκεφαλους?Θα πρεπει να εξεταστειτε για ογκο!!!Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!!
Μην μπαινετε στο ιντερνετ για να αυτοδιαγνωστειτε γιατι πιο σιγουρο ειναι οτι θα τρελαθειτε!!!Ο καθενας εκει μεσα μπαινει και γραφει οτι του κατεβει στοο μυαλο!!!Ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!