δε ξερω τι τιτλο να βαλω!
λοιπον μετα απο δυο βδομαδες νομιζω ειμαι ετοιμη να το μοιραστω μαζι σας.οπως ξερουν ορισμενοι ειχα μια σχεση μενα παιδι ενα χρονο.η αληθεια ειναι οτι βιαστηκαμε να συζησουμε αλλα ηταν κατι που το θελαμε.μεσα σε αυτο το χρονο γνωρησε τους γονεις μου κ εγω τη δικη του οικογενεια.για να μη μπενω σε λεπτομεριες και σας κουρασω πριν δυο βδομαδες ετοιμαζαμε τον αρραβωνα μεχρι που ενα βραδυ ειδα κατι στο κινητο του και ζηλεψα τοσο που του ειπα χωριζουμε,πηρα το σκυλο και τη βαλιτσα μου και κατεβηκα κρητη.πριν μπω στο πλοιο εκεινος κυριολεκτικα με παρακαλουσε κ μου ελεγε οτι θα κανει τα παντα για να μη με χασει και εκλαιγε.εγω ομως εκει...την επομενη μερα ειχα κλειστο το κινητο και τη δευτερη μερα που το ανοιξα για να τα ξαναβρουμε καταλαβα οτι κατι δε παει καλα.να σας πω επισης οτι για το τσακωμο εμαθε η μαμα του και με στολισε με πολυ ωραια επιθετα και στην ουσια αυτο ηταν που με στεναχωρησε περισσοτερο.οταν μιλησαμε λοιπον ακουσα αλλο ανθρωπο!!!!!πηρα το πρωτο πλοιο και γυρησα αθηνα για να σωσω τη σχεση μου,και ξαφνικα καταλαβα τη βλακεια εκανα και ποσο πολυ τον πληγωσα αλλα καταλαβα και ποσα λαθη ειχα κανει ολο αυτο το χρονο.σα να ξυπνησα ξαφνικα!!!την αλλη μερα μολις εφτασα ηρθε στο σπιτι μας(γιατι εμεινε στους γονεις του οσο ελειπα) και του ειπα πως καταλαβα τα λαθη μου οτι θα επανορθωσω και οτι δε τον εκτιμησα οπως επρεπε.εκεινος ηταν απολυτος οτι δε μπορει να συνεχησει,θελει χρονο,δεν εχει τη δυναμη να ξαναπροσπαθησει και δε μπορει να ρισκαρει να μου δωσει μια ευκαιρια!!!παιδια τον πληγωσε παρα πολυ που εφυγα.ειπε πως οταν εβλεπε το πλοιο να φευγει εγινε κομματια η καρδια του.του ειπα οτι θα τον διεκδηκησω αλλα τωρα δεν εχω τη δυναμη.συμφωνησαμε τελος του μηνα να ξενοικιασουμε το σπιτι και δεν εχω τη δυναμη να πακεταρω.πως μπορει να μη δινει μια ευκαιρια?κουραστηκαμε για αυτο το σπιτι,χρεωθηκαμε και το γκρεμιζει ετσι απλα?εκεινος ολο αυτο το χρονο ηταν σε ολα του σωστος και εγω ολο τσατιζομουν με το παραμικρο.τον αδικησα τοσο πολυ αλλα τωρα ξερω και δε μπορω χωρις αυτον.μου λειπει παρα πολυ!αυτες τις δυο βδομαδες δεν εχει δωσει σημεια ζωης και εγω καθε μερα και χειροτερα ειμαι.τωρα ξαφνικα πρεπει να γυρησω στη κρητη και να μεινω με τους γονεις μου μετα απο 6 χρονια.ειναι παρα πολλες οι αλλαγες για μενα και ειμαι πολυ μπερδεμενη.εντομεταξυ οι γονεις μου με πιεζουν να σκεφτω γρηγορα αν θελω να βρω ενα σπιτι να μεινω αθηνα η αλλιως να φερω κρητη τα πραγματα μου.και εγω δε ξερω ποιο ειναι το σωστο :(