Originally Posted by
deppy
Γειά σας,
είμαι 33 χρ, γυναίκα, και παντρεμένη εδώ και λίγους μήνες.
Εδώ και κάποιο καιρό, βιώνω τεράστιο προσωπικό δράμα-αυπνίες,κάπνιζω, δεν έχω όρεξη,
νίωθω διαρκώς θλίψη οργή και απελπισία. Η αιτία είναι ότι νίωθω καθημερινά και διαρκώς
τα αρνητικά συναισθήματα που βίωσα για μεγάλο διάστημα την περιόδο τέλη 2007-αρχές 2008
όπου διεκόπη βίαια-ανακάλυψα απάτη- ένας δεσμός έντονος, μεγάλου έρωτα.!
Το άτομο εκείνο, με ήθελε τρομερά, σε σημείο, που έκρυβε το τρίτο πρόσωπο, το κρυφό κινητό
που ανακάλυψα και τα σημάδια από δαγκωνιές που έβρισκα. Μαλιστα, όταν τελικά είπα"τέρμα"
ΕΚΛΑΙΓΕ,..με έβγαζε τρελή, ότι τα φαντάζομαι, ότι με θέλει πάρα πάρα πολύ..
Η αιτία της αρχής των προβλημάτων ήταν ότι, όταν γνωριστήκαμε είχα πολύ καλή δουλειά
και με πίεζε για συμβίωση, γάμο, με γνώρισε στους δικούς του, όλο εκδρομές και αγκαλιές ...
όταν έχασα τη δουλειά, άλλαξε, σταδιακά ψυχραίνονταν, οι δικοί του άλλαξαν, με προσέβαλαν
και αυτοί και αυτός λέγοντας μου "αν δεν έχεις μόνιμη δουλειά, δεν έχεις μέλλον για γάμο"..
ο ίδιος ξεκίνησε παράλληλο δεσμό-όπως αποδείχθηκε-με μία δημ.υπάλληλο-αλλά προφανώς
δε ήθελε και με κράταγε με ψέματα, δώρα, υποσχέσεις, εκδρομές, λέγοντάς μου ότι ΔΕΝ ΜΕ
ΧΩΡΙΖΕΙ, αλλά όσα χρόνια δεν έχω ΜΟΝΙΜΗ-δημόσιο-δουλειά, να διοριστώ καθηγήτρια ή κάτι
ανάλογο δηλ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ...τελικά τον άφησα, αλλά άφησε τεράστια πληγή
η σχέση αυτή, για ταιριάζαμε και υπήρχε αμοιβαία έλξη και έρωτας, ταιριάζαμε στα περισσότερα...
2 μήνες μετά τον χωρισμό, ΔΙΧΩΣ να το έχω ξεπεράσει, η ζωή που προσέφερε έναν άλλο άντρα, που
τελικά τον παντρεύτηκα και μια πολύ καλή δουλειά. ΔΕΝ το ξεπέρασα όμως ποτέ, και τελευταία βιώνω συνέχεια
τα συναισθήματα τα παλιά.
τι να κάνω??
Μαρία