μην γελάσει κανένας :cool: ειναι σοβαρό το θέμα!!! είμαι 21, έχω αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες ΑΛΛΑ ποτέ δεν άφησα κανέναν μα κανέναν να δει τον ποπό μου. εντάξει, τώρα κάποιος γελάει. Γιατί??? Γιατί από την εφηβεία μέχρι και τώρα, έχω πολύ ακμή εκεί πίσω. τώρα ας πούμε είμαι γεμάτη σημάδια μεγάλα. που κάνουν μπαμ. το θέμα είναι ότι έχοντας αυτό το κόλλημα, δεν μπορώ να χαλαρώσω στο σεξ και συνέχεια αρνούμαι στάσεις που θα εμπεριέχουν την πισινή μου θέα στα μάτια του άλλου. Τους αφήνω να πιάνουν και τα λοιπά, αλλά δεν παίζει να τους αφήσω να δουν αυτό το πράγμα. Νιώθω πολύ ντροπή. Φαντάζομαι σκηνικό να με γυρνάει ο άλλος ας πούμε και με το που βλέπει, φρρρρρρρρρρρρρρρρ να του πέσει το εργαλείο. Δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να είμαι χαλαρή να μην κάθομαι να σκέφτομαι πάνω στο σεξ και τώρα τι θα γίνει αν μου ζητήσει να κάνουμε εκείνο ή το άλλο ή το παράλλο? Έχω κάνει τα πάντα για να φύγουν, πήγα σε δερματολόγο, πήρα χάπια, κρέμες, σπρέι κάθε ΜΠΙΠ που μπορείτε να φανταστείτε. Και αυτές τις μέρες το σκέφτομαι συνέχεια το θέμα μου, γιατί ο δικός μου έχει φάει σκάλωμα να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο στο σεξ που δεν γίνεται να αποφύγω να τα δει. δεν το μπορώ άλλο αυτό:confused: