τα έχω χάσει εντελώς ??????? οεο????!!! :)
καλησπέρα!!
κανονικά δεν μιλάω ποτέ και πουθενά για τέτοια θέματα αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω και μια "άποψη εκ του ασφαλούς"...
εννοώ χωρίς τον φόβο ότι θα φανώ στον κύκλο μου αδύναμος,"υποταγμένος" η ότι άλλο.
πριν πέντε χρόνια γνώρισα μια κοπέλα και βρισκόμασταν σχεδόν σε καθημερινή βάση για 2 χρόνια περίπου,θεωρητικά σε ερωτικό επίπεδο και πρακτικά σε φιλικό..
(you know,no sex..)
μετά χαθήκαμε εντελώς και αποτομα.
όσο την είχα δίπλα μου περνούσα την ώρα μου με την κάθε "τελειωμένη" , αλλά από τότε που σταματήσα να τη βλέπω
(ναι ήθελα μόνο να της μιλάω και να τη βλέπω) διαλίθηκα κανονικά....
σταμάτησαν να με ενδιαφέρουν οι πάντες και τα πάντα...
τώρα στο "παράξενο" της ιστορίας.
εδώ και τρια χρόνια που δεν την βλέπω την σκέφτομαι κάθε μέρα (και με τρομάζει πολύ αυτό), κάθε φορά που θα μαθαίνω κάποιο νέο της χάνω την μπάλα από κάθε άποψη............και όταν πάω να πλησιάσω σωματικά κάποια άλλη (σεξ εννοώ), θα θυμηθώ την "δικιά μου", θα φάω μια γερή "υπαρξιακή" κρίση πανικού και θα καταλήξω αγκαλιά με μια λεκάνη να κάνω εμετό.(και αν έχω καταναλώσει και αλκοόλ απλά δεν υπάρχω...)
τώρα το point.
είναι φυσιολογικό ένας απόλυτα κυνικός (πιστέψτε με!!) τύπος σαν και μένα να μην μπορεί να ξεχάσει εδώ και τρια χρόνια μια κοπέλα που ερωτεύτηκε ?
τρια χρόνια δεν είναι υπερβολικά παράλογα πολύ καιρός για να σκέφτεσαι (ακόμα και να θυμάσαι συνέχεια) κάποια, κάθε μέρα με την ίδια ένταση ?
αντικειμενικά μπορεί να έχω γνωρίσει μετά από αυτή και καλλίτερες (πνευματικά και ηθικά) γυναίκες, αλλά γιατί όλες οι άλλες πέρα από αυτή δεν έχουν για μένα ποτέ καμιά αξία ?
θα με ενδιέφεραν πολύ οι γνώμες ανθρώπων ενός σαίτ που ονομάζετε e-psychology.
είμαι για τα σίδερα η η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψυλά κύριοι ?
τι λέτε ?