Γειά σας, νέο μέλος. Φοβίες και ερωτήματα.
Χαίρομαι που έγινα μέλος. Πρίν 2 χρόνια που ειχα πάθει το πατα τράκ και είχα νοσηλευτει σε ψυχιατρίκη κλινίκη, πρίν γινει αυτό ήμουν φοιτητρια και ψαχνόμουν πολυ αλλα δε μπορεσα να γινω τοτε μελος. Ειχα αντιμετωπισει χωρισμους και τσακωμους με φιλιες. ειχα κλειστει στον εαυτο μου, δε με εβλεπε το φωςτου ηλιου και καταντησα να μην κοιμαμαι, να παθαινω κρισης(να μημπορω να ανασανω και να σφιγγονται ι αδενες μου λες και πνιγομουν) και κατεληξα στο νοσοκομειο. Ακομη δεν εχω δεχτει πως καταντησα ετσι. Περνω αγωγη εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ μπερδεμενη. Υπαρχουν μερες που ειμαιπολυ καλα αλλες που με πιανουν αυτες οι κακες οι σκεψεις. Οτι εχω κανει κακο σε ανθρωπους, οτι ειμαικακος ανθρωπος, οτι κοροιδευω, οτι ειμαι ΑΝΩΜΑΛΗ. Υπαρχουν μερες που μιλαω με "φιλες" και νιωθω πωςμε κοροιδευουν, πως ε μπορω να επικοινωνησω, πως με θεωρουν παρασιτο, χαζη, τρελη. Και ολα αυτα πως τα αξιζω. Παντα θυμαμαι τον εαυτομου απο τα πιο δημοφιλοι ατομα ειτε στο σχολιο ειτε στη σχολη αλλα παντα καταληγω μονη και μαλωμενη. Και δε γινεται να φταινε οι αλλοι. αλλα ΕΓΩ. δεν εχω βρει ψυχολογο ή ψυχιατρο που να ενδιαφερθει. καθομαι μονη και σκεφτομαι πολλα αλλα οσους γιατρους επισκεφτηκα δεν με βοηθησαν. ισως δεν τους επετρεψα να με βοηθησουν, ισως ομως δεν ειχαν ορεξη να με βοηθησουν. ειμαι περιεργος ανθρωπος ή ισως ετσι νιωθω, ετσι με εχουν κανει ατομα και συγκιριες να νιωσω. Διαβαζω αρθρα σχετικα με φοβιες και κακία και βλεπω πως δεν ειμαι η μονη. παρολα αυτα φιλοι και γνωστοι ειναι συνεχως εξω και δουλευυν. οπως ημουν και εγω οταν πρωτοπηγα στη σχολη. με φιλους, παρρες και δουλεια.... εχω πολλα ελλατωματα το ξερω αλλα δεν ειναι φυσιλογικα. αν ηταν δεν θα επερνα τωρα τα φαρμακα. ειμαι τοσο μικρη και ηδη νιωθω πως η ζωη μου εχει τελειωσει. τι θα επρεπε να κανω?? εχω σκεφτει μεχρι και υπνοτισμο. ομοιοπαθητικη ή και να μπω σε καποια ομαδικη θεραπεια.... πως σας σας ακουγονται αυτα? περιμενω με ανυπομονησια την ειλικρινη απαντηση σας.