δεν γινεται αυτο!!!!!!!!!!
ρε παιδι μου να ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικα γινομαι ΚΟΥΡΕΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προχθες της μιλουσα για μιση ωρα ΜΙΣΗ ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! δεν με βοηθας ΜΑΜΑ!!!! δεν με ΒΟΗΘΑΣ ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕ!!!! "τι να κανω για να σε βοηθησω" με ρωταει!! "ΜΑΜΑ ξερεις τι εχω??", "δεν εισαι καλα", η απαντηση της. ΕΙΜΑΙ 2 χρονια, τα εκλεισα αυτο το μηνα, οδευω στον 3 ρε πουστη μου και η απαντηση της ειναι "δεν εισαι καλα.¨".. πας καλα ρε μαμα,αυτο εχω? "αυτο μουπαν στο ψυχιατρειο."... Ε την σαπιζεις στο ξυλο ή οχι???? Το θεμα βεβαιως δεν ειναι αυτο!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι!!! με ρωταει πως να σε βοηθησω και απαντω... "μαμα αυτο που εχω εχειριζες απο παλια!! και κυριως ειναι κατι σαν κληρονομικο... πραγμα που σημαινει πως εσυ και το παρελθον της οικογενειας εχουν πολλα αλυτα θεματα. μαμα θυμασαι μικρη που εκλαιγα και σουλεγα ΧΩΡΗΣΕ το μπαμπα??? "ναι, απανταει.", ωραια χαιρομαι της κανω. λοιπον θα με βοηθησεις ΜΑΜΑ οταν απευθυνθεις σε εναν ψυχολογο, να λυσεις τα δικα σου θεματα και αααν στην πορεια ο ψυχολογος σου πει πως θα με βοηθησεις ακουσε τον.... που σιγουρα θα σου πει.".... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ...????? "εγω θελω να πας εσυ σε ψυχιατρο και ψυχολογο, να πεινεις τα φαρμακα σου επειδη ετσι θελω εγω και δεν εισαι καλα. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ." και μου γυρνανε τα λαμπακια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! !!!!!!!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ???, της λεω... "γιατι θελω να σε βοηθησω...." ... εεε σας παρακαλω γιατι ειναι πουναι σαλεμενο.... εχει προβλημα η γυναικα ή δεν εχει?????? και τωρα πριν λιγα λεπτα μου λεει να σου μιλησω???? αν ειναι να με συγχισεις ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΟΝΙΖΩ, τι θες??? "Παμε αυριο στο ψυχιατρο??" . "Γιατι θες να παρεις φαρμακα της λεω μπας και αποφυγω το ΚΑΚΟ....." και ερχεται η ******* η απαντηση.... "ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΣΕΝΑ....."......!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ αντεχω αλλο, αληθεια!!!