Quote:
Originally posted by gatoskylo
Καλησπέρα σας. Έχω ένα γιο δυόμισι ετών. Με τον πατέρα του χωρίσαμε εδώ και περίπου ένα μηνα. Χωρίσαμε πολύ φιλικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μιλάμε. Το γιό μας τον πέρνει κάθε μέρα τηλέφωνο 2, 3 και 4 φορές τη μέρα ακόμα και για να του πεί καλημέρα το πρωί ή να τον ρωτήσει τι ζωγράφησε στο νηπιαγωγείο. Και φυσικά τον βλέπει 2-3 φορές την εβδομάδα. Στην αρχή ο γιός μας δυσαρεστήθηκε με το διαζύγιο όπως άλλωστε ήταν φυσικό αλλά τίποτα υπερβολικό. τις τελευταίες μέρες όμως φέρεται πολύ περίεργα, αρχίζει να ζητάει το μπαμπά του κάθε τρείς και λίγο και επιμένει να τον δεί. όποτε μπορεί έρχεται ο άνθρωπος αλλα ο μικρός το κάνει αυτο 4-5 φορές τη μέρα και μας κουράζει όλους πολύ. Ας πούμε χθές το απόγευμα μου είπε οτι θέλει το μπαμπα του αλλά ο μπαμπάς του ήταν στη δουλέια και δε μπορύσε να έρθει και ο μικρός απαιτούσε να τον δεί και έκλαιγε και έκλαιγε. Εγω προσπαθούσα να τον ηρεμήσω αλλά αυτός δεν ηρεμούσε με τίποτα. Αφου έκλαιγε περίπου 2μισι ώρες με ουρλιαχτά και χτυπιόταν στο πάτωμα τρομοκρατήθηκα , φοβήθηκα οτι μπορεί να πάθει τίποτα. Ο πατέρας του παράτησε τη δουλειά εκείνη τη στιγμή για να έρθει σπίτι γιατί φοβήθηκε κι αυτός. Σήμερα πάλι στις 3 τα ξημερώματα άρχισε τα ίδια. Εγώ αρνήθηκα να τον τρέχω στο μπαμπά του μες στη νύχτα και να περιμένει το πρωί. Αλλά αυτός εκλαίγε όλη τη νύχτα και το πρωί αρνήθηκε να φάει και το μεσημέρι και το απόγευμα. Μου είπε οτι του κόπηκε η όρεξη επείδη στεναχωρήθηκε. Παιδιά ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω. Κάθε νύχτα κλαίει και ουρλιάζει... Τι να κανω ? Εμείς είμαστε πολύ υπομονετικοί μαζί του και του λέμε συνέχεια πόσο το αγαπάμε. Δε ξέρω γιατί αντιδρά ετσι.