γνωριστηκαμε σε αυτο το φορουμ,ερωτευθήκαμε σφοδρα!! Κι με χωρισε απο το σκαιπ!
Καλησπερα φιλες φιλοι !
Νιωθω την αναγκη να γραψω εδω μεσα ! εδω μεσα που γνωρισα ενα κοριτσι που μου αλλαξε την γνωμη που χα για την ζωη μου! που την πιστεψα την ερωτευτηκα κι ενα σαββατο εφυγε! με αφισε μεσα στην πικραμου να την λυσμονω!
Πωτες μου δεν το περιμενα να γνωρισω μια κοπελα εδω μεσα! Αληθεια δεν πιστευα αλλα ουτε ειχα κι σκοπο να βρω κοπελα ειδικα σε αυτο το φορουμ!! ειναι η φυση του τετοια ,ειναι αυτα που εγραφα σχετικα με το προβλημαμου με τις ουσιες ! οπου οχι μονο δεν ειναι γοητευτικό, αλλα ειναι αποκρουστικό για μια κοπελιτσα καθαρη κι ολο ζωη! ισως ειναι η αποψημου για τις σχεσεις απο το ιντερνετ - νομιζω οτι δυσκολα μπορω να βρω την κοπελα που θα αγαπω κι θα με αγαπα μεσα απο το νετ-τελικα επεσα εξω? η ειχα δικιο?
Ηρθαμε σε επαφη λογο μιας εργασιαςτης οπου ειχε να κανει σχετικα με τις ουσιες κι τους χρηστες.Υστερα απο μηνυματα, συνομιλιες βγηκαμε , ειδε οτι κι δοντια εχω ¨) κι δεν καμπουριαζω, κι δεν την εκλεψα,ουτε κοιμομουν στην καφετερια ,¨) - λογο του οτι ειχα καλες βασεις στον οργανισμο μου, αφου ειμουν αθλητης ,ειμαι κι αρκετο καιρο καθαρος - της εκανα καλη εντυπωση , της αρεσα μου αρεσε και προχωρησαμε!Με βοηθησε να ξεκοψω απο τα ναρκωτικα ,ειδε πολλα κι περασε πολλα ασχημα πραματα μεχρι να γινει αυτο! πραματα πολυ ασχημα για μια τοσο μικρη και απο ενα μικρο χωριο ενος νησιου κοριτσι , κοριτσακι δλδη!
Αγαπηθικαμε ! νιωσαμε υπεροχα αισθηματα μαζι! με λατρεψε κι την λατρεψα!! παρα τα 10 χρονια διαφορας με εβαλε να κανω ονειρα που δεν εκανα πωτε! πιστεψα σε οικογενεια κι γαμους! οπου μεχρι πριν λιγο ηταν απιστευτα για μενα κι για την κολοζωη που εκανα! με επεισε!! γτ. ηταν ξεχωριστη ! ειχε ολα αυτα που χρονια βρισκω λιγο στην μια κι λιγο στην αλλην σχεσημου! σε αυτην τα βρηκα ολα μαζι! κι αποφασησα πως θα ειναι η τελευταια γυναικα της ζωης μου! μεγαλες κουβεντες που δεν ειχα πει πωτες!! κουβεντες που ειπε κι αυτη, γτ. ναι με αγαπησε πραγματικα! το ενιωθα οπως νιωθω κι τωρα οτι αυτη η φωτια αργοσβηνει μερα με την μερα μεσα της!
Για να μην παρατραβαω θα σας πω πως σαν εφυγε για καλοκαιρι στο νησι της - οπου θα κατσει 2,5 μηνες αλλαξε! αλλαξε πολυ, ολο τσακονομασταν , ολο γκρινια ,λογια που δεν ηταν δικατης ! λογια που εκανε μπαμ πως καποιος καποια δικιατης που την επιρεαζει πολυ της τα βαλε! κι αφου δεν μπορουσαμε να αγκαλιαστουμε , να φιλιθουμε κι ολα να γινουν καλα αφου η καρδιες μας θα ενωνοταν εφτασε στο σημειο να μου πει αυτο που ορκιζοταν 5 μερες πριν πως δεν θα συμβει!! ΠΡΟΔωΣΕ την καρδια της οχι εμενα! προδωσε ολα αυτα που ενωθε κι ελεγε λιγες ωρες πριν μπει στο βαπορι! ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ σε λιγες μερες ρε παιδια? Οταν εμαθα πως αδελφος κι μανα την απυλουσαν με πολυ δυνατα πραγματα, με το μελον της, με το να μην ξανα ερθει Αθηνα.Με πικρες πρακτικες την καταφεραν!
Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος, αν ειμαι ρομαντικος! αλλα εμενα την αγαπημου για αυτην ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΤΥΠΟΤΑ ! σε αυτο τον κοσμο δεν μπορει να την αγγιξει ρε γαμωτοο!!!την ΑΓΑΠΗΣΑ! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ! ΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ!!! δεν ακουω κανενα ! καμια λογικη ! ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΜΟΥ!!Ενω αυτη ακουσε τους αλλους! οχι την ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ! ναι δεν λεω, μανα της ειναι, κι αδελφος της( οσο για τον αδελφο η ζηλεια κι αλλα πραγματα ειναι που δεν σεβαστικε τα αισθηματα της αδελφης του!! Ναι ,πρεπει να τους νοιαζετε κι να μετραν τα λογια κι οι επυθιμιες τους!
Ομως τελικα αναροτιεμαι αν πλεον δεν ειναι αυτο το καλο για αυτην αφου μαλον δεν νιωθει αυτα που ενιωθε! αυτα που εγω νιωθω ακομα για αυτην! Μαλον τα λογια των δικων της πιανουν αφου δεν ειναι η αγαπη της που θα χασει, αφου δεν υπαρχει πλεον!
Κι σας ρωταω- πιο πολυ τις γυναικες!- πως μπορει να αλλαξει τοσο αποτομα! εκει που 2-3 μερες μακριαμου δεν αντεχε! Πως μπορει ! εκει που ηταν σε 15 μερες να παω στο νησι της για διακοπες! κι πλεον να μην θελει να με δει!!??? ΓΤ. ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΓΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟ!! φοβαμαι οτι πολυ καιρο δεν ειναι η αγαπη της για μενα πραξη! αλλα λογια!!
Πειτε μου ρε παιδια!! εγω τουλαχιστον δεν ειμαι ενταξι? δεν ειμαι ο σωστος της σχεσης? ΦΟΥ ΚΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Τι πιστευτε οτι φταει?