Yes, I deigned to go on a date against aaaaaaall my better judgment. I was willing to lower myself into the gutter. Και μαντεψτε..... ηταν μια απολυτη αποτυχια... Δε μπορω να αποφασισω αν εγω ειμαι το τοσο μεγαλο χαλι ή αν αυτοι που διαλέγω είναι η αφρόκρεμα της πολης.....hmmmm, I can't decide!!! Νομίζω είναι άκρως ευγενικό και κομψό να βγαίνεις πρώτη φορά με κάποιον και να μην κοιτάει καν εσένα αλλα τις κοπέλες στο διπλανο τραπέζι, τη σερβιτορα και τις κοπελες που περνουσαν απο το μαγαζι.....επίσης άκρως καλο ειναι να στελνεις μηνυματα και να ασχολεισαι με το κινητο σου την ωρα που ο συνομιλητης σου σου περιγραφει πχ το επαγγελμα του. Κοινως... ειναι καλυτερο να βγεις ενα Σαββατο βραδυ ΜΟΝΟΣ, να πιεις ενα κρασι ΜΟΝΟΣ και να περπατησεις στην παραλία ΜΟΝΟΣ (όταν λείπουν οι φιλοι βεβαιως) απο το να χαραμίσεις, γιατι ηταν πραγματικα waste of time εστω και μια ωρα με καποιον.... και το αποκορυφωμα ολων ειναι οταν ο ιδιος στο τελος γυρναει και σου λεει...'χμμμ βασικα εχω βγει και καλυτερα ραντεβου απο το σημερινο'................Thank u guys for being sooooooooo nice to us.....thank u!! I came out, I saw my shadow, and I'm going back in. See you next winter.