Originally Posted by
julias
Θα συμφωνησω με την Θεοφανια εκτος απο το θεμα του κινητου. Εκει εχω μια επιφυλαξη και θα εξηγησω ακριβως το λογο..
Πριν χρονια, αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα. Εγω σαν πρωτο βημα, εδινα το κινητο στον μελλοντικο συζηγο μου. Αυτο δεν επιασε γιατι ο τυπος ελεγε στον αντρα μου βλακειες του τυπου, ειμαι κακια και απονη και αλλα πολλα..δεν εβγαινε ακρη..Τελικα επειδη αρχισα να φοβαμαι πηγα στην αστυνομια και του εκαναν συστασεις.Δεν πετυχα τιποτα ομως, αυτος συνεχισε. Αρχισα να φοβαμαι οτι θα αρχισει και να με ψαχνει κιολας. Ξαναπηγα στην αστυνομια με δικηγορο και τελικα εκανα περιοριστικα μετρα. Ο αξιωματικος υπηρεσιας οταν τον ρωτησα για το κινητο, μου ειπε να μην το αλλαξω γιατι δεν ξερω κατα ποσο ο τυπος ειναι 'σωας τας φρενας' και πολλοι οταν αλλαζεις κινητο εξοργιζονται ακομα περισσοτερο. Μου ειπε να τον αγνοω εντελως. Ακομα και τωρα που εχουν περασει 12 χρονια, καθε 3-4 μηνες στελνει μηνυμα στο κινητο και μου λεει τα δικα του. Φυσικα ποτε δεν απαντησα αλλα δεν σας κρυβω οτι για πολυ καιρο ο τυπος αυτος ηταν στους εφιαλτες μου...Για την ιστορια αναφερω οτι με τον ανθρωπο αυτον ειχαμε βγει για καφε 5 φορες και δεν ειχαμε ΚΑΜΙΑ ερωτικη επαφη..