καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.
ο λόγος που είπα να γράψω είναι πως έφτασα στο σημείο να μην έχω κάποιον να πω το πρόβλημα μου και ακόμη χειρότερα σε 2-3 άτομα πιο κοντινά μου που έχω απευθυνθεί, βλέπω ότι δεν με παρακολουθούν ή δεν με προσέχουν. Λογικό αν φανταστώ οτι έχουν τα δικά τους αλλά και εγώ προς τα που να κάνω?
το πρόβλημα μου όπως και πολλών άλλων είναι η κρίση, μέσα σε 3 μήνες χάσαμε τις δουλείες μας ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ, αναγκαστήκαμε να ξενοικιάσουμε και να μετακομίσουμε στα πεθερικά και ενώ αυτή η κατάσταση κρατάει τους τελευταίους 6-7 μήνες δεν βλέπω από μέρους του (άντρα) καμία αντίδραση, ούτε καμία ουσιαστική προσπάθεια για αναζήτηση δουλείας. πλέον κάθετε μπροστά στον υπολογιστή, κοιτάει αθλητικά και site εργασίας και τρώει. όσο δεν έχουμε μαλώσει τα 4 χρόνια που είμαστε μαζί, μαλώσαμε τους τελευταίους μήνες.
καταλαβαίνω ότι η ανεργία για τον άντρα είναι πολύ πιο δύσκολη, αλλά και εγώ έχω αντοχές και πλέον δεν ξέρω πως να το χειριστώ. το μόνο θετικό είναι οτι βρήκα δουλεία part-time με μυδαμινα χρήματα βέβαια, αλλά τουλάχιστον φευγω απ΄το σπίτι και δεν είμαστε όλη την ώρα μαζί.
πως να το χειριστώ, τι άλλο να του πω και να του δείξω δεν ξέρω.