Καλημερα σε ολους! Ειμαι νεο μελος και θελω να μοιραστω την εμπειρια μου. Απο το 2006 παθαινω κατι σαν αποπροσωποποιηση. Παντα προηγειται περιοδος μεγαλου αγχους κυριως για θεματα υγειας. Τοτε συμβαινει αυτο το απαισιο συναισθημα της περιεργης αισθησης του εαυτου μου! Σαν να ειμαι αποκομενος απο τον εαυτο μου, φοβαμαι την ιδια την υπαρξη μου,το γεγονος οτι σκεφτωμαι,οτι βλεπω,οτι υπαρχω με τρομαζει!! Αν ειναι δυνατον δλδ! Καταλαβαινω οτι προκειται για εντελως παραλογα πραγματα τα οποια ομως με φοβιζουν πολυ. Την πρωτη φορα που μου συνεβει το ξεπερασα σε περιπου 1,5 χρονο χωρις φαρμακα,απλα καποια στιγμη υποχωρησε μονο του ενω παραλληλα εξαφανιστικε και το συνοδο αγχος με την καταθλιψη. Δεν εχω λογια να περιγραψω πως ειχα νιωσει! Νομιζα οτι ξαναγεννηθηκα! Τις αλλες φορες δεν ειχα την υπομονη, πηγα σε γιατρο και με ληψη λαντοζ υποχωρουσε. Το κακο ειναι οτι τωρα μολις παρω καποιο αντικαταθλιπτικο μου παρουσιαζεται μετεωρισμος και γαστρικη δυσφορια! Εχω απελπιστει ρε παιδια...Η μονη μου παρηγορια ειναι ο Θεος και η καλη μου συζυγος. Αν θελει καποιος ας γραψει κατι. Ευχαριστω.