Originally Posted by
HorriBell
μου ρχεται εμετος και μονο που το διαβαζω.
λοιπον, ο δικος μ απαιτει καθε φορα π ακουω κορναρισμα εξω να ψαχνω να βρισκω ποιος κορναρει κ γιατι κ να βρισκω ποιος τον μπλοκαρε. θελει να μαθαινει γιατι η ΔΕΗ ενω ειπε θα εχει σημερα διακοπη απ τις 7.30 εως τις 17.30 , τελικα εχουμε ρευμα. με ειχε βαλει να πεταξω το νερο που κραταω στο ψυγειο με το ονομα μ πανω, επειδη θελω να πινω απ το μπουκαλι κ ειχα δικο μ νερο. μου εκανε 1 μηνα φασαρια επειδη τα χαρτομαντηλα κυβος στο γραφειο του ειχαν πανω λουλουδακια. ζητας να φυγεις στην ωρα σου κ σου λεει ''περιμενε λιγο'' κ ενω εχει περασει 1 ωρα απ την ωρα που επρεπε να εχεις σχολασει, σου χτυπαει την εσωτερικη κ σ λεει ''δεν θελω τπτ μπορεις να φυγεις.'' . παντα οταν ειναι ωρα να σχολασουμε κατι κανει ωστε να μην μας αφησει να φυγουμε (πχ παει τουαλετα και χεζει με την εφημεριδα επι μιση ωρα η παει βολτα με το σκαφος του.
δεν με αφηνει να καπνιζω ουτε καν εξω (σιγα μην το κανω) και δεν με αφηνει να ακουμπαω το κινητο μου
παντα οταν ειναι φιλοι του η αλλοι μπροστα βρισκει λογους να μου φωναζει αγρια για κατι
μου λεει να του φτιαξω κατι με λαθος τροπο, κ οταν το κανω οπως το ειπε φωναζει επειδη δεν το κανα σωστα αλλα δεν παραδεχεται οτι ετσι το ειχε ζητησει. φυσικα αν το κανεις με τον σωστο τροπο σου λεει πως ειναι λαθος και οτι δεν σου ειπε να κανεις κατι τετοιο