όταν κάποιος χωρίσει κ του δοθεί η ευκαιρία να φύγει από το μέρος που μένει κ να πάει ένα διάστημα κάπου μακριά είναι μια καλή επιλογή?????
Printable View
όταν κάποιος χωρίσει κ του δοθεί η ευκαιρία να φύγει από το μέρος που μένει κ να πάει ένα διάστημα κάπου μακριά είναι μια καλή επιλογή?????
Κατά τη γνώμη μου πάντα: χαλαρά!!! Είναι ό,τι καλύτερο!(για μένα πάντα)
Αν επιτρέπεται μίνα, αυτή η δυνατότητα να φύγεις είναι για ταξίδι ή για δουλειά;;;
φυσικα!απο οπου και να το πιασεις καλο θα σου κανει
ειτε μιλαμε για οριστικο χωρισμο ειτε για οριστικο!
στη περιπτωση του προσωρινου χωρισμου το μυαλο ξανοιγιεται,ηρεμει,επαναπρ οσδιοριζει.
στη περιπτωση του οριστικου δεν υπαρχει καλυτερο φαρμακο απο το να μη βλεπεις,να ακους και να μαθαινεις ωστε να πας πιο γρηγορα παρακατω!
:( ειναι κι αυτος ενας τροπος...
κ από ότι φαίνεται κ ο μοναδικός τρόπος....δυστυχώς...!!!!αλλά ίσως μου κάνει καλό να πάρω μια απόσταση κ αν με θέλει κ λίγο η τύχη να γυρίσω μόλις έχει μπαρκάρει...!!!
Μινα, μετα μην κλαις που εφυγες και εχασες πιθανοτητες να τα ξαναβρειτε αφου απομακρυνθηκατε περισσοτερο, και θεωρησε οτι δεν τον θες και πηγε με αλλη, και μπαρκαρε και αυτος για να ξεχασει την απομακρυνση σου, και του ειπαν οι φιλες σου οτι εφυγες γιατι βρηκες γκομενο σε αλλη πολη, και βλεπεις εφιαλτες οτι σου λεει μινα γιατι εφυγες κλπ κλπ κλπ κλπ!!!!
καλό θα σου έκανε,αλλά εφόσον είσαι φοιτήτρια, τουλάχιστον σκέψου και αυτό λίγο,μην αφήσεις δηλαδή πολλές εξεταστικές να πάνε χαμένες...
Να θυμήσω όμως, ότι όπου και να πάμε, τον εαυτό μας τον παίρνουμε μαζί μας.
Και συνήθως, είναι από αυτόν που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε.
καταρχήν αν υπήρχε έστω κ μια πιθανότητα να τα ξαναβρούμε θα έμενα εδώ για να το παλέψω αλλά μετά το χτεσινό όχι όσο πιο μακριά του τόσο το καλύτερο....μακρία του να μην μπορεί να μου κάνει κακό..όσο για τις εξεταστικές δεν θα χάσω καμία..σε περίπτωση που τραβήξει πάρα πολύ θα γυρνάω για να δίνω κ θα ξαναφεύγω...!!!
Ρε μινα τα χες με ναυτικο που εξ ορισμου ξερεις οτι θα μπεις στο λουκι που λεγεται να βλεπω τον αλλον μια στο τοσο και μπουρου μπουρου στα τηλεφωνα. Ειναι ατομο που γκομενιζει, σου χει φερθει απρεπως και εξακολουθεις να τα χεις μαυρα γτ σε αφησε. Ειχες γινει χαλι να σε πατησει κ σε πατησε. Μηπως να το ξαναδεις το θεμα? Μηπως να παψεις να αυτομαστιγωνεσαι? Μηπως να ανασυνταξεις τη ζωη σου και μετα να βρεις εναν στεριανο και ντοπιο γκομενο που να σε θελει πραγματικα? Τελικα μερικοι αντρες ειναι τοσο γλυκοτσουτσουνοι που τις τρελενουν τις κοπελιες....
με κυνήγησε πολύ... ήταν κ το απωθημένο μου...τον λάτρεψα κ με κατέστρεψε....ειδικά όταν γύρισε κ μου είπε ότι με λάτρεψε ότι έλιωνε με ένα βλέμμα μου ότι μ αγάπησε πολύ...κ ότι εγώ δεν τον βοήθησα να σώσουμε τη σχέση μας...αλλά μεγάλα λόγια αν τα εννοούσε δεν θα με έβαζε στη διαδικασία που με έβαλε εχτές...γιαυτό αποφάσισα να φύγω όσο γίνεται πιο μακριά του...!!!!
γιατι δεν βρισκεις ενα καλο παιδι να ηρεμισεις για λιγο καιρο;
γιατί ίσως δεν υπάρχει αυτό το καλό παιδί που λες...!!!!!