απεγνωσμενα ζηταω βοηθεια!!!
Γεια σας , εδω και ενα μιση μηνα ολα στην ζωη μου πανε απο το κακο στο χειροτερο..Ολα ξεκινησαν οταν αρχισα να ασχολουμαι περισσοτερο με το σωμα μου και την εξωτερικη μου εμφανιση για να νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου. Πηγα σε διαιτολογο και μεσα σε 3 μηνες εχασα 11 κιλα, απο 70 εφτασα 60 με υψος 1.63. Ο διαιτολογος μου ειπε οτι καλο θα ηταν να αρχισω συντηρηση μονο που εγω δεν τον ακουσα και συνεχισα μια εξαντλητικη διαιτα χωρις να το ξερει και εφτασα στα 55 κιλα. Ενιωθα τελεια με τον εαυτο μου και για πρωτη φορα μπορουσα να κυκλοφορω ανετα με το μαγιω μου στην παραλια και τις φιλες μου διχως κανενα προβλημα..Δεν με ενοιαζε που στερουσα φαγητο απο τον οργανισμο μου ημουν χαρουμενη που ειχα επιπεδη κοιλια και αρεσα επιτελους στο αγορι που τοσο καιρο ηθελα, ενω πριν αλλαξω δεν με ειχε προσεξει ποτε του. Φοβομουν να φαω το οτιδηποτε για να μην παχυνω ωσπου μια μερα μετα απο ενα μεγαλο καβγα με τους γονεις μου ξεσπασα σε βουλιμικο επισοδειο, και αυτη η μια μερα εγιναν 2 και μετα 3 και μετα μια εβδομαδα και μετα 1 μηνας!!Αρχισα να τρωω κρυφα και οτι στερηθηκα τοσο καιρο το ετρωγα μεχρι να σκασω!!!Το αποτελεσμα ειναι οτι μεχρι και σημερα τα κιλα που παλεψα με τοσες θυσιες να χασω τα ξαναπηρα και εχω φτασει στα 65 κιλα. Νιωθω απαισια και δεν θελω να βγαινω εξω γιατι ολοι παρατηρουν πως μεσα σε ενα μιση μηνα πηρα τοσα κιλα. Το προσωπο μου ειναι πρισμενο απο τους καθημερινους εμετους τα δοντια μου με πονανε και προσπαθω να μην καταλαβουν οι γονεις μου κατι γιατι δεν προκειται να πιστεψουν οτι το παιδι τους πασχει απο βουλιμια..Θελω επιτελους να βγω απο αυτο το μαρτυριο και θελω να πιστευω πως μπορω , καθε μερα που παιρναει λεω πως θα βαλω ενα προγραμμα στην ζωη μου και καθε βραδυ βρισκομαι στο μπανιο να κανω εμετο ολες τις σαβουρες που εχω φαει..ειλικρινα δεν ξερω πως να το αντιμετοπισω!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!