πριν απο ενα χρονο συναντησα κ γω στη ζωη μου δυο κοινες απο εδω μεσα φιλες........η μια λεγεται καταθλιψη και η αλλη κριση πανικου!!!!!!ειχα πολλα θεματα οπως ταχυπαλμιες,δυσπνοια,πονοκ εφαλους,στομαχοπονο,κομπο στο λαιμο,μουδιασμα στο σαγονι,πονακια στην αριστερη πλευρα.....κλπ κλπ κλπ!τα ξερετε!πηγα σε ψυχιατρο εκανα θεραπεια,ολα πηγαν κατευχην,τα περισσοτερα συμπτωματα τα ξεφορτωθηκα,τα χαπια τα σταματησα αλλα....μου χει μεινει η φοβια,τα πονακια που με τρομαζουν και λιγες ενοχλησεις στο λαιμο!αυτα ειναι που κυριως τις βραδινες ωρες με τσακιζουν!η πιεση μου ειναι καλη!εχω παει ηδη σε πνευμονολογο και μου ειπε ολα καλα και δυο πλακες που εβγαλα δν εδειξαν κατι!και η καρδιολογος μου,μου ειπε ολα οκ!μονο που βρηκε τους παλμους μου 97 και τον νοεμβρη θα παω να με ξαναδει παλι γιατι πιστευει πως για την ηλικια μου ειναι ας πουμε υψηλοι!πρωτον θα θελα να ρωτησω αν ξερετε ποσο ειναι οι φυσιολογικοι παλμοι και δευτερον καθε συμβουλη δεκτη!διαβαζω πολλα και ξερω τι περνατε ολοι σας!και σας ευχομαι σε ολους τα καλυτερα!!!!!!!!!!!