Δεν τον θέλει αλλά ειναι μαζι του
Θέλω να σας γραψω για την αδερφή μου και το μεγαλο της προβλημα ή τουλάχιστον έτσι το θεωρει αυτή.
39 ετων, παντρεμενη, χωρις παιδιά. Παραπονειται συνεχεια και σε μενα και στους γονεις μου ότι δεν θέλει τον άντρα της και ο,τι είναι μαζι του μονο και μόνο γιατι δεν βγαινει οικονομικά μόνη της και ότι δεν βρίσκει σε αυτήν την ηλικία άλλον με τις προυποθέσεις που θέλει ακομα και αν χωρίσει. Σημειωτέον ότι κατα τη διάρκεια του γαμου της ειχε κάποιες εξωσυζυγικές σχέσεις οι οποίες μαλλον κακό της έκαναν από την άποψη ότι ειδε ότι αν χωρίσει, τα πραγματα έξω είναι πολύ χειρότερα από αυτό που ζει αυτή και δεν έχει ελπίδες να ξαναφτιάξει την ζωή της. Εχει λοιπόν εδω και ένα χρόνο που την βλέπω ότι έχει κλειστει στον εαυτό της. Εχει επισκεφτει ψυχολόγους αλλά δεν ειδα καλυτερευση στην ψυχολογία της. Εκείνο που απ΄οτι μου έχει πει της ειναι αφορητο είναι το σεξ με τον άντρα της. Εχουν σεξουαλικές σχέσεις μια φορά το δίμηνο και όταν γινεται τις επομενες μερες νιώθει χάλια γιατί αισθάνεται ότι θα παει έτσι η ζωή της σε αυτό τον τομεα. Πραγματικά δεν μπορω να τη βοηθήσω, δεν ξέρω πια τί να την συμβουλέψω γιατί είναι και το οικονομικό στη μεση και σε καμια περιπτωση δεν θέλει να ξαναγυρισει στο πατρικό αφου αν χωρισει δεν θα μπορει να συντηρειται μόνη της. Από εργασια, κανει μαθήματα ξενων γλωσσων αλλά μην φανταστειται ότι βγαζει πολλά. 300-400 ευρω το μήνα και όχι όλους τους μήνες.
Καμιά ιδέα ;