Γεια σας!
Γράφτηκα στο φόρουμ γιατί ειλικρινά χρειάζομαι πραγματική βοήθεια.
Λοιπόν θέλω με συντομία να πω ότι γενικά έχω περάσει απίστευτα άσχημες καταστάσεις στη ζωή μου και έχω μάθει να παλεύω για όλα μόνη μου. Ποτέ δεν είχα ένα χέρι βοηθείας από κανέναν. Ακόμα και στο πανεπιστήμιο που πέρασα τα κατάφερα μόνη μου.
Και ξέρω πως αν και έχω περάσει πολλά στη ζωή μου ίσως θα σας φανεί περίεργο το θέμα το οποίο θα σας αναφέρω.
Λοιπόν είμαι 20 ετών και το πρόβλημα το οποίο με έχει τρελάνει και δεν αντέχω άλλο είναι η μοναξιά.
Και εννοώ πως είμαι 20 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ σχέση στη ζωή μου...ούτε από αυτές τις παιδικές.
Και γράφτηκα εδώ μπας και μπορέσει κάποιος να με καταλάβει.
Είχα γραφτεί και σε ένα άλλο φόρουμ στο οποίο αντί να στραφούν στο πραγματικό μου πρόβλημα, όλοι στράφηκαν στο θέμα του σεξ.
Ενώ εγώ από την αρχή είχα πει πως το βασικό μου πρόβλημα δεν είναι το σεξ.Εντάξει σίγουρα και αυτό είναι ένα θέμα γιατί και κάποιον να τύχει να γνωρίσω αν μάθει (που θα μάθει γτ πως να το κρύψω) πως δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα σίγουρα θα είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, γιατί οκ πες στα 20 τρώγεται μέχρι όμως εγώ να κάνω σχέση που δεν ξέρω και εγώ πότε θα είναι βλέπω τον υποψήφιο να φρικάρει εντελώς.
Και τέλος πάντων κανένας δεν μπορεί να με καταλάβει. Το ξέρω πως υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα θέματα από το δικό μου και πως κόσμος μένει άνεργος και χωρίς δουλειά και υποφέρει.
Αλλά ακόμα και εγώ που αντιμετωπίζω πολλά μα πολλά οικονομικά προβλήματα ειλικρινά έχω να πω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κάποια σχέση.
Δεν αντέχω άλλο να μην έχω κάποια σχέση και κανένας δεν μπορεί να με καταλάβει.
Όλες μου οι φίλες έχουν σχέση και κάθε φορά που τις βλέπω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Είναι ευτυχισμένες, έχουν τα πάντα...λεφτά, σχέση και περνάνε όμορφα.
Εγώ δεν ζήτησα ποτέ πολλά και δεν έχω τίποτα.
Κουράστηκα ειλικρινά. Υποφέρω!
Νομίζω πως χρειάζομαι του βοήθεια ειδικού και δεν έχω καθόλου χρήματα να διαθέσω.
Η κατάσταση μου είναι τραγική και το εννοώ.
Καμία από τις φίλες μου δεν μπορεί να με βοηθήσει γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάω, αφού αυτές πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
Κλαίω, υποφέρω. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πεθάνω.