Γεια σας παιδια! Λοιπον,ολο αυτον τον καιρο το παλευα με την διαταραχη πανικου και ολα τα αγχωδη συμπτωματα και μαλιστα ολα πηγαιναν μια χαρα ,χωρις φαρμακα και παει λεγοντας,παραμονο με ψυχοθεραπεια η οποια αποδεικτηκε σωτηρια για μενα! Και να προχθες ειχα ραντεβου με τον γιατρο μου μετα απο ποσο καιρο και φτου φτου λεγαμε ολα καλα,εχω καποια συμπτωματακια που με ταλαιπωρουν (μεσα σε αυτα και μια μικρο ιδεοληψιουλα,αφου διαβαζω και επηρεαζομαι απο αυτα που με τρομαζουν) αλλα ως εκει.Πανικοι νο (ελαχιστοι και μπορουσα να τους ελεγξω ),αποπραγματοποιηση νο,αποφυγες νο και διαθεση επισης μια χαρα ,το ιδιο και με την λειτουργικοτητα μου!Kαι ενω ημουν μεσα στην τρελη χαρα αυτες τις μερες,σημερα στο σχολειο,ειχα εναν ΒΑΡΒΑΤΟ πανικο που μου θυμισε τους αρχικους μου.
Τα συμπτωματα ηταν τα εξης ζαλη,ταχυπαλμια,δεν μπορουσα να αναπνευσω,αποπροσωποιηση ,αισθηση λιποθυμιας ,εντονος τρομος μουδιασματα και εφιδρωση!Σημερα ειχα και πιο ηπιους πιο πριν αλλα τους επαιρνα στην πλακα (οχι που θα μου χαλουσαν το κεφι ,οι ηλιθιοι πανικοι!!)αλλα αυτος παιδια που σας περιεγραψα με εστειλε γιατι ηρθε στην κυριολεξια εκει που δεν τον περιμενα!Και οταν τελειωσε,αντι να ηρεμησω,ειχα τοσο τρομο και μια ελαφρια ζαλαδα και αποπραγματοποιηση.
Χαπακωθηκα και με ενα ζαναξακι των 0,25 το μισο αλλα δεν εκανε τιποτα,ηρεμουσα και μετα φοβομουνα και η συγκεντρωση μου ηταν αστα να πανε! εχει και μια ζεστη/υγρασια εδω που κανει τ συμπτωματα ακομα χειροτερα !! Το ξερω οτι δεν γυρναω στα παλια,δεν θα το επιτρεψω κιολας αλλα ρε γαμωτο μια χαρα ημουν ολες αυτες τις μερες στο σχολειο και σημερα παλι απο την αρχη,παλι σκεφτομουν και αν παθω κατι και αν αν !!!Καρακατατρομαξα. Τι να κανω οταν με πιανουν τετοιοι πανικοι ? και μαλιστα στο σχολειο? Η πρωτη μου σκεψη ειναι η αποφυγη αλλα δεν θα του κανω την χαρη !!! Ευχαριστω πολυ :)