Η ζωή μου είναι ένα πολύ πικρή και κατάμαυρη...
Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω σας λέω...λυπάμαι πολύ που ο Θεος μας αφήνει να ταλαιπωρούμαστε τόσο...βλέπω τους φίλους μου τους πρωην συμμαθητές μου να έχουνε παρέες να γλεντάνε να χαίρονται την ζωή τους και νομίζω ότι τα περνάω και εγώ μαζί τους γιατί δεν έχω δικιές μου παρέες τους βλέπω με τις οικογένειες τους και μπαίνω στην θέση τους ότι εγώ είμαι αυτή που τα κάνω αυτά....η δική μου η ζωή είναι τόσο άχαρη και δυστυχισμένη και μίζερη... καμμιά χαρά. Δόξα τω Θεώ έχω δύο καταπληκτικούς γονείς που τους αγαπάω και με αγαπάνε πολύ και έχω και έναν αδελφό που κάνει οτιδήποτε για να μας εκνευρήσει..ένα άχρηστο παιδί που ούτε και αυτός θα παντρευτεί ποτέ του και οι γονείς μου δεν θα έχουνε την χαρά να μας δούνε με τις δικές μας οικογενειες και τα παιδάκια μας.
Αναγκάζομαι να πάω στην Αγγλία να ξενιτευτώ για να βρω δουλεια γιατί εδώ δεν μπόρεσα να στεριώσω πουθενά από παντού με διώχνανε δεν με κρατούσανε πουθενά.Ελπίζω όλα στην Αγγλία να πάνε καλά με την δουλειά μου.(εδώ δεν με πήρε κανένας πουθενά - έκανα ένα δοκιμαστικό δυο και μετά με διώχνανε). Θα είμαι όμως μοναχούλα χωρίς τους αγαπημένους μου γονείς, χωρίς παρέες...για να δούμε δεν είμαι και τσάκαλος να τα καταφέρνω παντού δοκιμάζω απλά την τύχη μου.
Είμαι 37 χρονών και δεν έκανα τπτ στην ζωή μου και οι ζωές όλων των συμμαθητών μου είναι σαφώς τρεις καλύτερες από την δική μου την άχαρη ζωη..
Γιατί να μην έχω ότι θέλω στην ζωή μου γιατί να μην είμαι ευτυχισμένη? τι μου λείπει ? μήπως υστερώ σε κάτι από τους άλλους τους ανθρώπους ? θέλω να κάνω οικογένεια να προχωρήσω στην ζωή μου...