Γεια σας!
Μπήκα να σας πω πως πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα ειδικό.
Και θέλω να πω το σοκ που έμαθε.
Λοιπόν εγώ δεν εστίασα σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα προκειμένου να αφήσω την ειδικό να κάνει σωστά την δουλειά της. Απάνταγα δηλαδή σε ότι με ρώταγε, με ακρίβεια μεν, χωρίς επιμονή δε.
Και ενώ της είπα από την αρχή με αφορμή ερώτηση της πως δεν έχω κάνει ποτέ καμία απολύτως σχέση, εκείνη με ρώτησε άλλες τρεις ή δύο φορές.
Για την ακρίβεια της είπα αρχικά πως δεν έχω κάνει ποτέ καμία απολύτως σχέση και στη συνέχεια εκείνη προχώρησε με τις ερωτήσεις.
Μετά από λίγο με ρωτάει αν είχα κάνει κάποια σχέση στο παρελθόν....της λέω όχι.
Επιμένει και με ρωτάει ''ούτε στο λύκειο είχατε κάποια σχέση;''...της απαντάω ''όχι''. Μετά με ρωτάει γιατί δεν έχω κάνει κάποια σχέση και αν ο λόγος είναι από προσωπική επιλογή δηλαδή αν ήταν δικιά μου απόφαση να μην κάνω σχέση και αν απέρριπτα όσους ανθρώπους με ήθελαν, λόγω αυτής της απόφασης.
Τέλος πάντως προχωράει η συζήτηση και σε άλλα θέματα. Μετά όμως με ξαναρωτάει λίγο πριν τελειώσει η συνάντηση μας : ''στο λύκειο είχατε κάποια σχέση με κάποιο αγόρι;''...της ξαναλέω πως όχι. Και μου λέει :''ούτε στο γυμνάσιο είχατε κάνει κάποια σχέση;'' και της λέω πως οχι. Και μου κάνει : ''δλδ ποτέ δεν είχατε κάποια σχέση έτσι;''
Και της λέω ναι.
Είπα να της πω πως εδώ δεν έχω σχέση τώρα. δεν είχα σχέση στο λύκειο....ε θα είχα στο γυμνάσιο;