Γειά σας!Μόλις σήμερα ανακάλυψα το site σας και χαίρομαι πολύ που μπορώ να μιλήσω σε κάποιον...όποιος κ αν είσαι εσύ που διαβάζεις αυτά που γράφω...
Αυτές τις μέρες διαφημίζεται στην tv η διπολική διαταραχή....όχι μη βιαστείτε να μεταφέρετε το θέμα εκεί....δεν πιστέυω ότι το έχω γιατι το διάβασα,το έψαξα και δεν έχω όλα τα "κριτήρια" γι'αυτή την ψυχική ασθένεια...
Απλά μου έδωσε την αφορμή για να μιλήσω ανοιχτά γι'αυτά που αισθάνομαι τα τελευταία χρόνια...
Να με συγχωρέσουν οι moderator forum απλά δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα θέματα για να καταλάβω που μπορώ να ανοίξω και το δικό μου...
Παλαιότερα ήμουν ένα άτομο δραστήριο με όρεξη για τη ζωή, χωρίς να έχω ενδιασμούς για να πάω να δουλέψω...
Μέχρι που πέρασα στη σχολή όπου σπουδάζω τώρα...(όχι δεν περνάω την αρχική κρίση του φοιτητή που μόλις φεύγει από το σπίτι του!αυτό το πέρασα πριν 3,5 χρόνια!)
Πλέον κοντεύω να τελειώσω τις σπουδές μου...
Εδώ μάλλον ξεκίνησε το κακό!και λέω μάλλον γιατί υπάρχουν και άλλοι παράγοντες αλλά θα τους πω πιο κάτω..
Η σχολή που πέρασα δεν μου άρεσε και ούτε συνεχίζει να μου αρέσει...δεν με τραβάει καθόλου..
Νιώθω ότι όλοι οι άλλοι είναι πιο ικανοί απο εμένα...οτι με ότι και αν καταπιαστούν θα το πετύχουν ενώ εγώ όχι...
Νιώθω με λίγα λόγια άχρηστη και ανίκανη για να πραγματοποιήσω κάτι μόνη μου...όπως π.χ και στις εργασίες της σχολής όταν μας έπεφταν ατομικές ένιωθα τη γη να χανεται κατω από τα πόδια μου....
Δεν ξέρω απο που ξεκίνησε αυτό το "κακό" γιατι ΔΕΝ ήμουν έτσι...ή ίσως να το είχα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό!
Ζηλεύω (θετικά!) όσους έχουν την τόλμη να παίρνουν τις καταστάσεις στα χέρια τους και να πραγματοποιούν όσα θέλουν!
Και ενώ ξέρω οτι μπορώ(?) και εγώ όποτε είναι να κάνω κάτι μου κόβονται τα πόδια...
Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν έπρεπε να παρουσιάσουμε μια εργασία στην τάξη...είχε στεγνώσει το στόμα μου(σε σημείο που πίστευα ότι δεν θα μου βγεί λέξη στο τέλος) δεν ήξερα τι διάβαζα(!) γιατί τα διαβάζαμε μέσα από το pc και αν κρατούσε λίγο ακόμα η παρουσίαση θα λιποθυμούσα!Η καρδιά μου ένιωθα οτι θα σταματήσει γιατί χτυπούσε τόσο μα τόσο δυνατά...
Τρέμω στην ιδέα ότι πρέπει να παρουσιάσω την πτυχιακή μου....εκεί σίγουρα θα μείνω στον τόπο!!!
Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτο...στην προσωπική μου ζωή είμαι δυνατή και γεματη σιγουριά...είμαι με ένα παιδί 2 χρόνια και πάντα είχα κατακτήσεις στη ζωή μου...δεν φτάνει μέχρι εκεί το αίσθημα κατωτερότητας που νιώθω...εκεί νιώθω σιγουριά!
Θέλω τόσα πολλά να σας πω αλλά φοβάμαι ότι θα σας κουράσω...δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ γιάυτο μου το πρόβλημα και νιώθω ανακούφιση τώρα που "μιλάω"...
Συνέχεια με πιάνουν τα κλάματα,χωρίς λόγο, με το παραμικρό...
Αλλά αυτό μόνο μέσα στο φοιτητικό μου σπιτι...ποτέ δεν δείχνω στους άλλους ότι είμαι τόσο αδύναμος χαρακτήρας...'ολοι με θεωρούνε δυνατή!
Μία νιώθω δυνατή και ότι μπορώ να κάνω πολλά και μια νιώθω ανίκανη...Τα συναισθήματα μου είναι συνεχώς σαν καρδιογράφημα..πανω-κατω...
Θα ήθελα όταν τελειώσω από εδώ να κάνω κάτι άλλο που θα μου αρέσει...αλλά όταν αποφασίζω κάτι αυτό μετα απο λίγο καιρό με αφήνει αδιάφορη...Είμαι τόσο μα τόσο μπερδεμένη...
Στα 16 μου έκανα σταδιακή χρήση ναρκωτικών ουσιών...ΠΟΤΕ όμως δεν έμπλεξα με ναρκωτικά τύπου ηρωίνης που από την αρχή με το που μπλέξεις ξέρεις ότι είναι σαν να βάζεις το όπλο στον κρόταφο σου....(έχασα πολλούς φίλους έτσι)....είχα πάντα μέτρο και ήξερα μέχρι που με παίρνει η χρήση των ουσιών αυτών...απλά ξεφεύγω με αυτά γιατι δεν μου αρέσει η ζωή που κάνω...
ΜΑΚΑΡΙ καποια στιγμή να βρω τη δύναμη να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου...σας ευχαριστώ που με ακούσατε :)