Γεια σας ειμαι καινουργια εδω αν και αρκετο καιρο παρακολουθω το φορουμ.αποφασισα να γραψω και εγω κατι που με απασχολει εδω και 1 μηνα περιπου.ειμαι 23 και εδω και 2 χρονια μετα απο καποιες δυσκολες φασεις τις ζωης μου αρχισαν η καταθλιψη και οι αγχωδεις διαταραχες.αυτο που με βασανιζει και θελω και την δικια σας γνωμη ειναι η εντονη δυσπνοια.αρνουμε να βγω εξω και να κανω το οτιδηποτε γιατι φοβαμαι πως θα σταματησει η αναπνοη μου.αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι πως αν νιωσω πιεσμενη η φοβιθω αρκετα νιωθω μια πιεση στην μυτη σταματαω την αναπνοη μου και αρχιζω να πανικοβαλομαι γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν το προκαλω η γινεται μονο του αν εχω κατι.μεχρι και στον υπνο μου νιωθω πιεση στο λαιμο και μου σταματαει η αναπνοη.κατεβαινα τις σκαλες του σπιτιου ενιωσα να πιεζομαι ενιωθα πως δεν μπορουσα να παρω ολοκληρωμενη ανασα ενιωσα αυτη την πιεση στην μυτη μου κοπηκε η ανασα και γυρισα πανικοβλημενη πισω.εκανα πανω απο μια ωρα για να συνελθω απο το σοκ.ολη μερα ασχολουμε με το πως αναπνεω εχω σταματησει να ζω επειδη μου χει γινει εμμονη ιδεα.παρεπιπτωντος εχω κατι ενοχλησεις στο στομαχι και νομιζω οτι κατι γινεται με αυτο και κατι πονους αραια και που στα νεφρα.καποιες αλλες νιωθω να χανω τις αισθησεις μου σαν να κοβεται η λειτουργια του εγκεφαλου χωρις ομως να πεφτω και εχω εντονα μουδιασματα η νιωθω να παραλυουν τα νευρα μου.δεν ξερω πια τι να κανω νιωθω μονη μου και απελπισμενη καθως απο τους δικους μου ανθρωπους δεν περνω καμια προσοχη και με περνουν στο ψιλο.εχω επισκεφτει πνευμονολογο και ολα οκ.εγω ομως συνεχιζω καθημερινα να εχω αυτο το αισθημα οτι δεν γεμιζουν τα πνευμονια μου.μια απαντηση ισως ηταν σωτηρια για μενα και με καθυσηχαζε εστω...