παρακαλώ πολύ τη διαχείριση να κάνει κάτι εδώ μέσα για το χάος που επικρατεί και για τις άδικες επιθέσεις που δέχομαι.
Printable View
παρακαλώ πολύ τη διαχείριση να κάνει κάτι εδώ μέσα για το χάος που επικρατεί και για τις άδικες επιθέσεις που δέχομαι.
εγώ ξανατηλεφώνησα στο κέντρο ψυχικής υγειας σήμερα και μου είπαν πως η λίστα είναι πολύ μεγάλη και περιμένουν πολλοί....εγώ που θα απευθυνθώ αυτό το διάστημα; ε;
που θέλουν να μου απαγορεύσουν κάτι κομπλεξικά μέλη να μην ποστάρω...να κοιτάξουν τι κάνουν αυτοί και να μην ανακατεύονται με τη ζωή μου
να μου δώσουν λεφτά τα μέλη που με βρίζουν να πάω σε γιατρό αφού δεν με θέλουν άλλο εδώ...
Εμμανουέλα μάλλον έχεις παρεξηγήσει τον σκοπό του φόρουμ...
Ο μοναδικός σκοπός του www.e-psychology.gr είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας. Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να υποκαταστήσουμε τον θεραπευτή σας.
Επίσης θα σε παρακαλέσω να μην ανοίγεις θέματα με ίδιο περιεχόμενο, ήδη είχες ανοίξει ένα θέμα κάνοντας υποδείξεις προς την διαχείριση.
@@@@ έχει η διαχείρηση μου φαίνεται; (ρωτάω)...ντροπή σας να μην δίνετε βοήθεια σε ένα μέλος που δεν έχει βρίσει και προσβάλει ποτέ κανέναν και έχει δεχθεί επανειλημμένα βρισιές και προσβολές.
δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει την βοήθεια ενός ειδικού αλλά μπορεί να με βοηθήσει να μιλήσω για το θέμα π με απασχολεί και σχετίζεται με την ψυχική υγεία.
να κάνατε κάτι για μην με αναγκάζατε να ανοίξω καινούργιο θέμα...να λάβετε τις ευθύνες σας ως διαχειριστές ...δεν είναι δυνατόν να αφήνετε να μ κάνουν ψυχολογικό πόλεμο όταν το φόρουμ είναι για να βοηθάει και όχι για να καταστρέφει ψυχολογικά τα μέλη και αφού επιτίθεται ότι υπάρχουν κανονισμοι και όροι χρησης
σωπα ρε παιδι μου ολοι θες να ασχολουνται μαζι σου πια..δε γινεται κανε κατι αλλο
ότι εγώ υποφέρω και όλοι μπαίνουν να με πολεμάνε και δεν κάνετε τπτ το βλέπετε; ότι έχω την ανάγκη να μιλήσω με κάποιον γτ θα τρελαθώ από τη μοναξιά μου το ξέρετε;
πώς τολμάτε να αφήνετε μέλη να θέλουν να μ στερήσουν ακόμα και αυτό;
ασε ρε..απο εδω μεσα?θα λαβεις υποστηριξη δηλαδη απο εδω?η μηπως θες να τραβας την προσοχη επειδη δεν εχεις κατι αλλο να κανεις?ε ψαξε τοτε απο εδω @@@ανθρωπους
σας ζητώ να με βοηθήσετε...και αντί αυτού αφήνετε μέλη να συνεχίσουν την κομπλεξική τους επίθεση