γεια σας ρε παιδια!
θα ηθελα να αντιμετοπισετε το θεμα μου με σοβαροτητα..
κατ'αρχην πρεπει να σας πω οτι μια ζωη μου την πεφτουν μαλακες..
οταν λεω μαλακες και σορυ για την εκφραση..ενοω ατομα σε κοινη παρεα με τον αντρα μου κτλ.
αν μητι αλλο πρεπει να σεβεσαι καποια πραγματα..anyway δεν θα σταθω εκει,καθως ξερω να βαζω τον καθε ενα στην θεση του με το γαντι και να τον κοβω τον βηχα..
σαν ατομο ειμαι αυθορμητη αλλα προσεχω πολυ τα τυπικα σε ορισμενα θεματα κι ενα παραπανω απο την λιγουρια που εχω εισπραξει..
ως εδω λες οκ αντρες τελος παντων,σημασια εχει τι κανω εγω..
οταν ομως αρχιζουν να στην πεφτουν γυναικες δυσκολευει λιγο το θεμα..
ενταξει μου την εχουν πεσει πολλες λεσβιες,ειδικα οταν δουλεψα ως χορευτρια.απλα ελεγα πως δεν και τελειωνε εκει..
το θεμα ομως αρχιζει να δυσκολευει..οταν σου την ''πεφτουν''και strait και φιλες σου!ελεος!
η μια κοπελα ηταν στην τριτη λυκειου..καναμε πααρα πολυ παρεα!την πηγαινα γαματα!που να φανταστω οταν σκαλωνε επανω μου και δεν ξεκολλουσε τα ματια της τι σκεφτονταν!εγω φανταζομουν πως ηταν θαυμασμος!
καποια μερα εμμεσης πλην σαφως μου ειπε οτι μαζι μου θα το εκανε ανετα.
εγω εκανα τον κινεζο ωσπου μου ειπε πως θα ηθελε πολυ να παω στο σπιτι της ενα βραδυ,
να δουμε κανενα dvd και να κοιμηθω εκει(ως τωρα δεν ειναι τιποτα κακο)
αλλα να βαλω μινι γιατι μου παει..και ειμαι σεξυ!
φυσικα δεν πηγα..συνεχισα την φιλια ποιο επιφυλακτικα και η τελευταια προταση της ηταν παλι εμμεσης πλην σαφως,
οτι θα της αρεσε να κανει τριο με το αγορι της και μια ωραια φιλη της για να του κανει εκπληξη,
αλλα η φιλη της επρεπε να ειναι στα δικα μου δεδομενα..σαν κι εμενα εξωτερικα κτλ.
ε!δεν περιμενα τιποτε αλλο αρχισα να ξεκοβω ωσπου εξαφανιστηκα κανονικα μετα την αποφοιτηση!
αλλη μια πααρα πολυ καλη μου φιλη μου την ειχε πεσει ΣΤΕΓΝΑ ενα βραδυ που κοιμηθηκε στο σπιτι μου παλι κατα την περιοδο του λυκειου.οταν ειδε την αντιδραση μου,ειπε οτι εκανε πλακα..
οποτε ξεκοβω και με αυτην..
μου στοιχησε με αυτη πολυ..
να σημειωσω πως και στις 2 περιπτωσεις δεχομουν συνεχως δωρακια!μασκαρες,μπλουζιτσ ες,κολονιες ρουζ κτλ-κτλ
τωρα τα τελευταια 4 περιπου χρονια κανω παρεα με μια κοπελα που ειναι και γνωστη στον περιγυρω μου,να μην μπω σε λεπτομερειες..
αρχισε πριν δυο χρονοια τα δωρακια κτλ..μετα τα σκαλωματα επανω μου που λεγαμε?που να φανταστω κι εγω ρε παιδια..και πολυυυ προσφατα η βομβα εσκασε..
-ξερω πως εχεις ανοιχτο μυαλο και δεν παρεξηγιεσαι..να σου πω κατι??
κατακοκκινη με τρεμαμενη φωνη εκεινη
εγω:
-αν δεν πηδ@@@@@@ς με τον αντρα μου θα ζησεις...
με τα πολλα ειναι ερωτευμενη μαζι μου παρακαλω!ενω ειναι strait οπως και οι αλλες δυο περιπτωσεις οπου προανεφερα και αναγκαστηκε μεχρι να το πει και σε ψυχολογο!αν ειναι δυνατον!
και της ειπε οτι αν δεν με φανταστει την στιγμη που κανει οτι κανει με το αγορι της,δεν μπορει να τελειωσει..
εγω για αλλη μια φορα μαλακας εμεινα!
δωστε ομως βαση γιατι αυτη η περιπτωση δεν ειναι σαν τις αλλες!
εδω σε θελω..
δεν μπορω να κοψω ετσι απλα γιατι
της ειπε η ψυχολογος της πως αν ειμαι ανοιχτο μυαλο θα το αντιμετοπισω ψυχραιμα και οτι πρεπει να μου το πει γιατι μονο ετσι θα το ξεπερασει και γι'αυτο μου το ειπε..και οτι αν ειμαι πραγματικη φιλη θα δειξω κατανοηση και θα την βοηθησω..
εγω ειμαι ατομο που δεν εκθετω και δεν ξεφτυλιζω και στις 2 περιπτωσεις εκοψα με δικαιολογιες ως προς τους γυρω,
δεν ειπα ποτε σε κανεναν τον πραγματικο λογο και ισως να επρεπε για να αποφυγω και τα υπολοιπα..
και αυτο ακριβως πιστευω πως τις εκανε να μου ανοιχτουν,η εχεμυθεια μου και η εμπιστοσυνη που αποπνεω..τι να πω?
τωρα με αυτην την κοπελα δεν νιωθω πια ανετα..ερχομαι σε δυσκολη θεση πολυ..(κι εκεινη δεν ειναι οπως πριν)
δεν μπορω να ξανα αλλαξω πχ μπλουζα μπροστα της και γενικα δεν ειμαι ανετα,ειμαι οπως θα ημουν με εναν ξενο αντρα ας πουμε..
θελω να μου πειτε αν εχετε ερθει σε παρομοια θεση,πως να το χειριστω?ειναι σωστο να κοψω και να φανω παλι στους γυρω η τρελη που βαριεται τις φιλες της στα καλα καθουμενα?
ευτυχως οι 2 παιδικες μου κολλητες δεν μου την επεσαν ακομα και εμμεσης πλην σαφως μου εχυν πει και αυτες οι δυο,πως αν ηταν αντρες δεν υπηρχε περιπτωση να μην ηταν καψουρες μαζι μου..αλλα οκ δεν πιστευω με τιποτα κατι γι αυτες..
επισης εχω αρχισει να αναρωτιεμαι τι βλεπουν επανω μου που τις τραβαει και καλα να στην πεφτυν λεσβιες αλλα strait δεν ειναι λιγο βαρυ οεο?
καθε φιλια μου στοιχησε,τωρα ειναι σωστο να φυγω?μηπως περναει απλα καποια φαση οπου πρεπει να βοηθησω?τι γνωμη εχετε?
δωστε μου τα φωτα σας!
και οι τρεις κοπελες ηταν ψυχουλες,εκαναν γαμω τις παρεες κτλ.νιωθω πολυ ασχημα πλεον
εγω ειμαι 100% θυληκο!και το δηλωνω,ποτε δεν θα εκανα κατι με γυναικα..γιατι τις τραβαω ρε παιδια αυτες?