αισθάνομαι πολύ άσχημα λόγω χωρισμού
Γειά σας, είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω στο φόρουμ, αν και σας διαβάζω και από παλαιότερα. Το θέμα μου είναι ότι έχω χωρίσει εδώ και πολυυυυ καιρό και δε μπορώ με τίποτα να νιώσω όμορφα. Είμαι συνεχώς λυπημένη, σκέφτομαι συνέχεια "γιατί αυτό", "γιατί το άλλο" και δε μπορώ να αισθανθώ καλά όσο κι αν το προσπαθώ. Χθες κατα λάθος τον είδα και στο δρόμο και δεν ήταν μόνος του, πήγε παρακάτω...σκέφτομαι ότι τόσο καιρό προσπαθούσα για να είμαστε μαζί και νομίζω ότι ήμασταν καλά. Και όταν χωρίσαμε (εκείνος το ήθελε), πέρασε ένα διάστημα στο οποίο, ενώ εγώ δεν ήθελα να μιλάμε για να μπορέσω κάπως να το διαχειριστώ, εκείνος με έπαιρνε τηλέφωνο γιατί δε μπορούσε τελικά λέει να μην ήμαστε μαζί...κι όταν του δόθηκε η ευκαιρία να μου μιλήσει, τα πήρε όλα πίσω. Τώρα ένα μήνα μετά από την τελευταία φορά που τον είδα, έχει προχωρήσει. κι εγώ ακόμα ψάχνω να βρω τα πως και τα γιατί ρε παιδια..., το έχω πάρει όλο επάνω μου και δεν το αντέχω. αν κάποιος έχει να μου πει κάτι, θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.