φοβαμαι μην μου ξανασυμβουν τα ιδια...
γεια σας!ειμαι και εγω διπολικος περισσοτερο μανιακος θα ελεγα το καλοκαιρι που μασ περασε ειχα καποια επεισοδια σοβαρα ειχα νοσηλευτει σε δυο νοσοκομεια τησ πολησ μας δεν πειραζει ομως καθε εμποδιο σε καλο ειμουν σαν αγριμι σκετος τιγρης θα ελεγα αποπειραθηκα να το σκασω απο την σταυρουπολη αν και εκει ημουν δεμενος χερια ποδια τι να πω πεταξα κρεβατια παραθυρα κατω με προσοχη ομωσ μη χτυπησω κανενα αυτοκινητο και μην με ακουσει κανενασ ειμαι για πολυ ξυλο με αυτα που εκανα εμπαινα μεσα σε μαγαζια για παραδειγμα στο intersport της tsimiskis θυμαμαι και αγοραζα παπαουτσια πανακριβα 190 ευρω χωρισ να εχω φραγκω πανω μου απλα δεν χρειαζεται να εχω εγω χρηματα η να κουβαλαω πιστωτικες καρτες τι να πω παιδια εκρηξη μεγαλομανιας ευτυχωσ τωρα ειμαι καλα παιρνω ενα φαρμακακι risperdal λεγεται και ενα σταθεροποιητη τοπαμακ εκανα πολλα ποσσες φορες ηρθε και με μαζεψε η αστυνομια δεν ξερω και γω.παντωσ ο αερας που εμπαινα μεσα στα καταστηματα ακομα και ο τροπος που μιλουσα ηταν αλλο πραγμα...πριν μου συμβουν ολα αυτα τα επεισοδια τα σοβαρα ειχα παθος με τον αθλητισμο και το διαβασμα υπαρχει περιπτωση να ξανασυμβουν τα ιδια να ενημερωσω οτι ολα εγιναν χωρις την χορηγηση καποιου φαρμακου επαιρνα abilify στο παρελθον.