σχιζοφρενεια αποπειρα και αθλητισμος
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θελω να μοιραστω τις εμπειριες μου.πασχω απο σχιζοφρενεια παρανοικου τυπου απο τον φεβρουαριο του 2011 τον απριλιο του 2011 πηδηξα απο το μπαλκονι γιατι νομιζα οτι με κυνηγαει ενας τυπος να με σκοτωσει τον τυπο τον εχω μονο ακουστα δεν τον γνωριζω.με αποτελεσμα να σπασω το ποδι μου την μεση τον αυχενα και να εχω αιματωμα στο κεφαλι.καθησα 17 μερες στο νοσοκομειο μου βαλαν 5 βιδες στο ποδι τις οποιες τις εβγαλα 25 οκτωμβριου 2012.την φοβια με τον τυπο την ειχα και μετα την εξοδο μου απο το νοσοκομειο για κανα μηνα.πριν πεσω ημουνα χαλια αμβλυ συναισθημα οπτικες παραισθησεις και ακουγα φωνες πηγα που λετε σε ψυχιατρο και μου εδωσε ζυπρεξα των 5 τα πηρα 10 μερες και τα σταματησα λογω των παρενεργειων και μετα εγινα πιο χαλια.βγηκα γυμνος απο την μεση και πανω και με δεσανε η ομαδα διας 3 μερες μετα πηδηξα απο τον πρωτο οροφο.συνεχισα με ζυπρεξα μετα την εξοδο μου απο το νοσοκομειο και πηρα 20 κιλα σε 4 μηνες.τα πηρα 6 μηνες και ημουνα σαν ζομπι ολη μερα υπνο και φαι.μετα ειπα στον ψυχιατρο μου να τα αλλαξουμε και μου εδωσε geodon 80mg τα οποια δεν μου φερνουν καμια παρενεργεια μονο κατι ταχυκαρδιες που ειχα αλλα φυγανε.εκοψα για ενα χρονο το καπνισμα και εκανα διαιτα 4 μηνες εχασα 8 κιλα και το 2013 σκοπευω να χασω και τα υπολοιπα.ασχολουμαι μετον αθλητισμο σε καθημερινη βαση εδω και ενα χρονο.λογο του τραυματισμου μου απο την πτωση το αθλημα που θα μπορουσα να κανω χωρις καταπονησεις ηταν το κολυμπι.λογω το οτι κανω καταδυσεις εχω καλη σχεση με το νερο και εφτασα να κανω 6 προπονησεις την εβδομαδα αρκετες φορες και διπλες οχι 2 φορες κολυμπι κανενα μπασκετ η κανενα ποδηλατο.στο κολυμπι δεν κανω σπριντ κανω μεσαιες αποστασεις 2,5 με 3 χιλιομετρα.το καλοκαιρι του 2012 ειχα υποτροπη ειχα τασεις αυτοκτονιας και συζητουσαμε με τον ψυχιατρο μου να νοσηλευτω αλλα τελικα το ξεπερασα δεν ειμαι να πηδαω δευτερη φορα.