5 Χρόνια σχέσης .. βρίσκομαι σε απόγνωση ..
Χαίρετε .. Είχα σχέση με την κοπέλα μου πέντε χρόνια .. αποφάσησε ότι δεν θέλει πλεον να είμαστε μαζί .. το θέμα είναι ότι εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και αυτή από Κόρινθο .. Αφού τελείωσαν οι σπουδές της εδώ αποφάσισε πως θέλει να φύγει να πάει να μείνει με τους δικούς της .. μάλιστα άλλαξε και αριθμό .. δεν ξέρω τι κάνει που είναι πως περνάει .. το μόνο ποθ γνωρίζω είναι πως δεν έχω όρεξη να μιλήσω με κανέναν, να δουλέψω, να φάω, να γελάω .. δεν θέλω να υπάρχω .. δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να βρούμε μια λύση .. δεν αντέχω .. σκέφτομαι όλη μερα .. κλαίω .. είμαι με νέυρα .. όλα μου φταίνε .. νομίζω πως θα περάσει ο καιρός και θα κάνει άλλη σχέση .. και αυτό με τρελένει ακόμα περισσότερο .. δε μπορώ να ησυχάσω .. φτάνω σε σημείο να σκέφτομαι δύσκολες καταστάσεις για τη ζωή μου .. είναι η δεύτερη φορά που πληγώνομαι τόσο άσχημα .. δεν μπορώ να εμπιστευτώ πλεον .. δεν ξέρω αν μπορέσω να ξανακάνω σχέση .. δε ξέρω πως να συνεχίσω .. από που να κρατηθώ .. δεν υπάρχω .. ζω και δε ζω απλά ..