Ποσα κιλα πηρατε απο τα ψυχοχαπα και ποσο σας επηρεασε ψυχολογικα?
Εγω το 2007 ενω ημουν 63 κιλα σε 1 μηνα πηγα 86 και μετα απο 86 πηγα 103.7. Αλλα κατα τα αλλα δεν εχουν καμια παρενεργεια τα ψυχόχαπα και είναι όλα στα μυαλο και ο κοσμος ειναι ροδινος και ζουμε σε μια ουτοπια οπου κανενας δεν εκμεταλλευεται τον αλλον. Καλη σας μερα.
http://www.mayoclinic.com/health/sch...ents-and-drugs. Σε αυτο το αρθρο της mayoclinic μπορειτε να διαβασετε οτι τα αντιψυχωσικα, συγκεκριμενα, ανεβαζουν την χοληστερινη( αρα μπορει να νοσησουμε μακροπροθεσμα απο καρδιοαγγειακα προβληματα και υπαρχει ρισκο να νοσησουμε ΚΑΙ απο διαβητη( να χασουμε την οραση μας αν τρωμε πολλα γλυκα, να μας ακρωτηριασουν τα ποδια και να χασουμε το λιγοτερο 10 χρονια απτη ζωη μας.
Γιατι δεν πρεπει να ζητησετε να μπειτε στο ψυχιατρειο? Γιατι οταν θα μπειτε μεσα ΔΕΝ θα βγειτε και οι δικηγοροι θα σας πεισουν να υπογραψετε και να παρουν τα σπιτια σας και αν σας δουν οτι δεν εχετε κανενα προβλημα υγειας θα σας παρουν και τα οργανα. Μαρκετινγκ ειναι.
Τι να πειτε σε ενα ψυχιατρο: α) δεν πιστευω στον Θεο, δεν ειμαι απογονος του Αδαμ και της Ευας αλλα "εγινα" απο την κυτταρικη διαιρεση λολ. β) δεν ακουω φωνες ουτε βλεπω πραγματα που δεν υπαρχουν γ) ειμαι κοινωνικος και μαμαω γκομενες συνεχεια δ) διαβαζω συνεχεια, γυμναζομαι και προσεχω τη διατροφη μου.
Και μια απορια...Αφου οι "γιατροι" ψυχιατροι ξερουν οτι κανενας τρελος δεν γινεται καλα...γιατι σπουδαζουν ψυχιατρικη? ειτε ειναι σαδιστες η ξερουν οτι ειναι η ευκολοτερη δουλεια. μπαινει ενας τρελος στο γραφειο τους του δινει τα ψυχοχαπα που του χει πει η φαρμακευτικη που τους στελνει ταξιδια και του αγοραζει αμαξια και αν παραπονεθει ο τρελος του λεει πρεπει να μπεις μεσα δεν εισαι καλα εισαι ΤΡΕΛΟΣ.
Μαλακιες ψυχιατρικες Μερος Α'( εχω αποδιαργανομενη σκεψη ΑΡΑ πασχω απο αποδιοργανοτικη σχιζοφρενεια? Γραφω πολλα συνεχεια? Αρα εχω παραληρημα.) Αγοραζεις συνεχεια καινουργια πραγματα? Πασχεις απο bleachomania. Μαμιεσαι συνεχεια?? ΕΙσαι νυμφομανης!!! Εισαι ντροπαλος??? Social anxiety disorder.. Θες να ξαναμπεις στο ψυχιατρειο? Munchausen syndrome! Θες να δραπετευσεις απτη φυλακη? Drapetomania!!!
Αρα γιατι να μην υπαρχει ευθανασια? Για να πλουτιζουν οι ψυχιατροι και οι φαρμακευτικες. kkthnxbye.
EDIT: οι τρελοι σαν εμας υπαρχουν μονο για να γινονται πειραματοζωα...να το θυμαστε αυτο.