Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Τα τελευταία 2 χρόνια πάσχω από οξεία ΙΔΨ.Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν τραγική! Οι γονείς βρίσκονταν σε απόγνωση όπως και εγώ! Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της καταστάσεως μου! Πέρυσι παρακολούθησα ελάχιστα μαθήματα στο σχολείο καθώς ανατρέξαμε στο ΚΕΔΥ.Η αγοραφοβική μου τάση δεν επέτρεπε τη διαρκή παρουσία μου στο σχολείο! Και όμως κατάφερα να περάσω την τάξη χάρη στην υποστήριξη των καθηγητών μου καθώς φοιτούσα σε Ιδιωτικό σχολείο! Το καλοκαίρι η κατάσταση βελτιώθηκε και περιορίστηκαν οι ψυχαναγκασμοί μου. Χαρούμενη ξεκίνησα τη νέα χρονιά! Καθώς όμως περνούσε ο καιρός η κατάσταση μου επιδεινωνόταν με τη διαρκή παρουσία του άγχους και την πίεση των σχολικών δραστηριοτήτων. Την περσινή χρονιά με 2 απόπειρες αυτοκτονίας διαδέχθηκε μία ακόμη χειρότερη. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα μου,ούτε να διαβάσω. Μάλλον θα παραμείνω στην ίδια τάξη εξαιτίας των απουσιών. Οι γονείς μου μού φέρονται με πολύ σκληρό τρόπο. Είναι πλήρως απογοητευμένοι από εμένα. Δεν μπορούν ακόμη να αποδεχθούν πως μια καλή μαθήτρια του 19,10 θα μπορούσε να φθάσει σε αυτό το σημείο. Τελευταία είμαι τόσο απεγνωσμένη και απογοητευμένη που τριγυρίζουν διαρκώς στο μυαλό μου σκέψεις αυτοκτονίας! Είμαι ένα τίποτα. Δεν θα σπουδάσω,θα μείνω αγράμματη. Ο θάνατος φαντάζει ως η μοναδική λύση σε αυτόν τον ατέρμονο πόνο που με βασανίζει . Δεν αντέχω άλλο! Φοβάμαι πολύ! Το μόνο που με φοβίζει όμως είναι ο πόνος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της αυτοκτονίας! Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Δεν ξέρω τί να κάνω. Οι γονείς μου δεν καταλαβαίνουν!