Γιατι δεν μας δινουνε ανευ για τις πανελληνιες
Τα θυματα παιδεραστειας παιρνουν ανευ, οι καρκινοπαθεις παιρνουν ανευ , οι καρδιακοι παιρνουν ανευ. Ομως οι τρελοι δεν παιρνουν ανευ και παιρνουν νοητικη αναπηρικη συνταξη. Γιατι? Γιατι δεν μπορουν να δουλεψουν.
Γιατι δεν μπορουν να δουλεψουν? Απτις παρενεργειες. Τοτε γιατι παιρνουμε χαπια? Γιατι ειναι εμποριο. Ενα κουτι με ψυχοφαρμακα μπορει να κανει 200ευρω.
Αρα να ζητατε απο τα 18 σας αναπηρικη συνταξη. Γιατί δεν σας λενε οι ψυχιατροι οτι μπορειτε να δουλεψετε ενω δεν μπορειτε? Για να μη χρεωνεται το κρατος.
Pwned.
Ιωάννης.
Πείραμα για το αν υπαρχει Θεος:
Ο Θεος τους αγαπαει ολους, τους βοηθαει ολους ανεξαρτητως με οτι εχουν και βρισκεται παντου. Πειτε "ΘΕΕ ΒΟΗΘΑΜΕ" αν δεν σας βοηθησει δεν υπαρχει Θεος.
Αν ημουν ψυχιατρος θα εβαζα στους ασθενεις μου να γραφουν σεναρια αφου εχουν τρελη φαντασια ^_^
Γιατι δεν με κλεινουν μεσα? Γιατι δεν ξερω τι λεω αρα ειμαι τρελος αρα πρεπει να παρω την συνταξη. η μανα μου/ο πατερας μου παιρνει x λεφτα . δημητρη θα παιρνω το 80% της συνταξης της/του και θα εχω ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη , θα ξινομαι .
I define success as not working and I live like a king.
King?? Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν μεγαλομανης , ο Ξερξης ηταν μεγαλομανης αλλα ειδατε τι καταφερανε? :Ρ
Με τον Ιωαννη αρχηγο , η τρελα μου και εγω θα πολεμαμε τον κακο ψυχιατρο!
Γιατί οι γιατροι που σπουδαζουν εξω δεν ειναι γιατροι? Γιατι πληρωνουν για το πτυχιο τους. Γιατι γινονται λαθη στην ιατρικη? Επειδη η πλειοψηφια των γιατρων σπουδαζει με μεσω ή παιρνει πτυχιο απο το εξωτερικο
Εχουμε και τρελους πολιτικου! Για αυτο πηγαινουμε κατα διαολου.
Αχ Θεε μου, βοηθαμε!
Η μόρφωση δεν ειναι για όλους, είναι για τους ισχυρούς(παλια μονο οι γιατροι και οι δικηγοροι γινοταν βουλευτες και πρωθυπουργοι).
Η νοημοσύνη πηγαίνει ανάλογα με τη φυλή. Αλλά, δεν θέλω να παραθέσω λινκ για να μη βρεθώ σε κανενα χαντάκι.
Οπως οι ξανθιες και οι κοκκινομαλλες για παραδειγμα δεν πρεπει να "βγαινουν" στον ηλιο για να μη παθουν καρκινο, ετσι για μερικοι ανθρωποι ειναι πιο εξυπνοι απο τους αλλους.΄
Έτσι και οι τρελοί δεν μπορούν να δουλέψουν για αυτό πρεπει να ζητησουν αναπηρικη συνταξη απο τα 18 τους. Αν δεν ζητησουν τοτε πιθανοτατα να γινουν αναρχικοι και να χρεωνουν το κρατος.
Αρα ειναι προτιμοτερη η ευθανασια για να παει μπροστα η ανθρωποτητα. Μονο οι νευρασθενεις αυτοκτονουν.